Zvijezde stila!

3 horoskopska znaka s nevjerojatnim modnim stilom

Svaki horoskopski znak ima određeni modni stil po kojem je prepoznatljiv. Neki od njih vole udobnu odjeću i obuću, dok drugi trpe da bi izgledali lijepo.
Lifestyle / Flash | 21. 09. 2023. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku donosimo 3 horoskopska znaka čiji modni stilovi plijene pažnju gdje god se pojave. Zanima Vas jeste li jedan od njih? Nastavite čitati!

1. Ovan

Ovaj dominantni horoskopski znak, poznat po svojoj neustrašivoj prirodi, voli eksperimentirati s modnim stilovima. S obzirom na to da ih krasi veliko samopouzdanje, ne boje se igrati s odvažnim odjevnim kombinacijama. Radije će birati upadljive nego neutralne boje i pomjerati granice kad se radi o modi.

Na njima često možete vidjeti strastvenu crvenu koja se savršeno slaže s njihovim karakterom. Biraju snažne krojeve i modernu odjeću koja ističe njihovu figuru. Vole udobnu i modernu sportsku obuću te moćne i unikatne komade nakita koji privlače pažnju. Njihova odjeća je često izraz njihovog dominantnog karaktera te spremnosti da se sa svakim izazovom suoče oči u oči. 

2. Blizanci 

Blizanci su poznati kao znak s dva lica, što se odražava u njihovom modnom stilu. Oni vole eksperimentirati s različitim stilovima, no također, uživaju u udobnosti svojih omiljenih komada odjeće i obuće. Uvijek pokušavaju da spoje ugodno s korisnim, te će birati udobne odjevne kombinacije no neće zanemariti stil.

Biraju žive boje koje na fantastičan način kombiniraju s ostalim odjevnim predmetima. Pobornici su prozračnih materijala koji odražavaju njihovu živahnu prirodu. Ovisnici su o modnim dodacima koje koriste kako bi svaka odjevna kombinacija bila pun pogodak. Uvijek ih možete vidjeti s velikim šeširima, neobičnim torbama i naočalama koje ih čine tako šarmantnim i neodoljivim. 

3. Bik 

Bikovi su prepoznatljivi po svojoj praktičnosti i jednostavnosti, što se ogleda u njihovom modnom stilu. Vole klasične comedy odjeće koje mogu nositi dugi niz godina. Uvijek biraju neutralne boje jer s njima lako mogu spojiti ostale odjevne komade i modne dodatke. Ovakvim izborom ostavljaju dašak elegancije gdje se god pojave.

Udobnost im je na prvom mjestu te biraju udobne i klasične krojeve u kojima se osjećaju najbolje. Ne pretjeruju s modnim dodacima te često na njima možete vidjeti one za koje su sentimentalno vezani. Nije im problem izdvojiti malo više novca za kvalitetne odjevne predmete jer znaju da će im dugo trajati.

Nisu slijepi pobornici modnih trendova nego radije nose ono što ističe njihovu ljepotu. Njihov unikatan modni stil izgleda još jače zbog načina na koji ga predstavljaju, što ih čini inspiracijom za sve u njihovom okruženju!

Kopirati
Drag cursor here to close