Revija

Victoria Beckham pokazala tihi prevrat na londonskom tjednu mode

"Vodila sam se mišlju da se ne trebamo pridržavati pravila, nego da možemo slijediti svoje pobude", dodala je.
Lifestyle / Moda | 16. 02. 2020. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Victoria Beckham izvela je, prema vlastitim riječima u nedjelju "tihi prevrat" na Modnom tjednu u Londonu pokazavši svoju sofisticiranu, ali nosivu kolekciju.

"Htjela sam istražiti kako odati priznanje tradiciji, a ujedno uputiti izazov ustaljenim pravilima. Biti subverzivna, ali i profinjena", rekla je Victoria Beckham komentirajući svoju kolekciju. Tu igru s propisima "nazivam mojim tihim prevratom".

"Vodila sam se mišlju da se ne trebamo pridržavati pravila, nego da možemo slijediti svoje pobude", dodala je, javlja Hina.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Always a privilege to work with the best team. Thank u ladies x Kisses #VBAW20

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Revija se održala u velebnoj Kući banketa u četvrti Whitehallu. Iznad manekenki su visjeli raskošni lusteri na stropu koji je oslikao Rubens.

Obitelj je sjedila u prvom redu i bodrila ju, a njezin suprug, bivša svjetska nogometna zvijezda David Beckham držao je u krilu njihovu kćer Harper dok su uz njega bili sinovi Romeo i Cruz i glavna urednica modnog časopisa Vogue, Anna Wintour. Samo njihov najstariji sin Brooklyn nije bio s njima.

Nakon godina provedenih u New Yorku, bivša članica skupine Spice Girls vratila se 2018. kući u Veliku Britaniju kako bi revijom u britanskoj prijestolnici proslavila desetu obljetnicu svoje modne marke, piše Hina.

Victoria Beckham lansirala je i svoju kozmetičku liniju Victoria Beckham beauty.

Kopirati
Drag cursor here to close