Odlični su!

Uz ovih 8 načina oblačenja, postići ćete vitkiji izgled

Svaka žena želi izgledati dotjerano, no kad dobijemo koji kilogram više, često ne znamo kako najbolje istaknuti svoje najbolje strane?
Lifestyle / Moda | 19. 01. 2024. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modni stručnjaci se slažu da postoje određeni načini oblačenja koji vam mogu pomoći da izgledate vitkije. U nastavku otkrivamo svaki od njih te objašnjavamo kako vam mogu pomoći da izgledate zanosno. 

1. Izbjegavajte preširoku odjeću 

Ako ste dobili par kilograma, ne morate se skrivati iza široke odjeće jer ona može napraviti suprotan učinak. Umjesto toga birajte odjeću vaše veličine a ako se odlučite za oversized komada,  poput košulja, obavezno ih kombinirajte s remenom.

Osim što ćete naglasiti struk, imat ćete modernu kombinaciju koja je odlična kako za dnevnu tako i za večernju varijantu. 

2. Vertikalne pruge su vaš prijatelj

Vertikalne pruge na hlačama ili haljinama će vizualno izdužiti vaše tijelo, te ćete izgledati vitkije. Osim toga, ovaj uzorak je uvijek moderan tako da s njim ne možete pogriješiti ni u jednoj prilici.

Ako želite postići wow učinak, upotpunite svoj izgled nekim dobrim potpeticama. Ne samo da ćete se vi osjećati bolje u svojoj koži, nego ćete biti u centru pažnje gdje se god pojavite. 

3. Nosite odjeću visokog struka

Ako želite izdužiti svoju figuru i izgledati vitkije, birajte hlače i suknje visokog struka. Osim što će ovakvi komadi odjeće produžiti vaše noge, pomoći će vam da sakrijete trbuh.

Još bolji učinak ćete postići ako odaberete odjeću tamnijih boja, te se držite crne, tamnoplave, smeđe te sive. Za večernji izgled na ovakvu odjeću dodajte par dobrih potpetica u jačoj boji te izgledajte kao modno osviještena žena. 

4. Birajte tamne jednobojne kombinacije 

Odijevanje u tamne jednobojne kombinacije može stvoriti dojam vitkosti. Najbolje je da koristite istu boju jer ćete tako ostaviti dojam elegantne žene.

Boje poput crne, tamnoplave te sive su uvijek siguran izbor te ih možete osvježiti nekim modnim detaljima poput dobrog remena ili nakita. Sigurni smo da ćete se u ovim kombinacija osjećati dobro u svojoj koži te zračiti zadovoljstvom i dobrom energijom. 

5. Nosite potpetice 

Osim što ćete u potpeticama izgledati elegantno i dotjerano, one će vam pomoći da postignete vitkiji izgled. Dodavanjem samo par centimetara na vašu visinu ćete vizualno izdužiti tijelo te ćete ozgledati mršavije.

Za dnevnu varijantu birajte udobne cipele s širom petom a za večernji izlazak pustite mašti na volju. 

6. Upotpunite svoju modnu kombinaciju modnim detaljima 

Modni detalji nisu samo lijepi nego i potrebni da podignete svoju modnu kombinaciju na potpuno novu razinu.

Široki remen, primjerice, možete koristiti s širokom košuljom kako bi istaknuli struk dok neki veći nakit možete kombinirati s tamnim kombinacijama. Birajte modne dodatke koji su trenutno u modi jer ćete tako ostaviti dojam sofisticirane i elegantne žene koja u svakoj prilici želi izgledati lijepo. 

7. Ne nosite odjeću koja vam je premala

Samo zato što se vama sviđaju hlače koje ste nosili prošle godine, ne znači da ih trebate nositi s par kilograma viška. Osim što ćete ostaviti dojam žene koja se ne zna dobro obući, cijelo vrijeme će vas stezati.

Takva odjeća će naglasiti sve vaše mane, posebno kilograme koji su se nakupili oko struka. Umjesto male odjeće, bolje je uložiti u onu odgovarajućeg broja jer ćete se u njoj osjećati i izgledati lijepo. 

8. Nosite haljine na preklop 

Haljine na preklop su uvijek moderne te u njima izgledate modno osvješteno. Birajte one tamnije ili s uzorcima koji laskaju vašoj figuri kako bi postigli pravi učinak. Odlične su za dnevni i večernji izgled te ih možete kupiti za male novce.

Također, imate ljetne i zimske varijante ovog modnog komada te stalno možete biti lijepo obučeni. Osim što svojim naborima skrivaju problematično područje trbuha, u njima svaka žena izgleda elegantno. 

Poruka za kraj 

 Uz ove savjete modnih stručnjaka ne samo da ćete postići vitkiji izgled nego ćete odlično izgledati u svakoj prilici. Na vama je da probate različite kombinacije i držite se onih koje vam najbolje odgovaraju.

Zapamtite, vaša odjeća treba biti odraz vaše osobnosti, te vam ujedno pružiti dozu samopouzdanja i elegancije koju zaslužujete. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close