A evo i zašto

Umivanje mineralnom vodom: Trend za kojim su poludjeli mnogi

Trend koji mjesecima već ne silazi s najgledanijih video uradaka na YouTubeu, zasigurno je tehnika umivanja lica u mineralnoj vodi.
Lifestyle / Moda | 10. 11. 2018. u 19:42 Bljesak.info
Umivanje mineralnom

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svake godine pojavljuju se novi trendovi, kako u modi, tako i u kozmetici, a onaj koji već duže vrijeme vlada i širi se svijetom nevjerojatnom brzinom, zaluđenost je korejskom kozmetikom. Da žene iz Koreje itekako dobro znaju kako zadržati mladolik izgled i imati savršeno njegovanu kožu, sada je već dobro poznato, a otkriven je i jedan mali trik, kojim se služe kako bi im lice uvijek bilo besprijekorno

Kako se neki kozmetički trend pojavi na tržištu, tako on u kratkom roku postane hit, osobito ako dolazi s područja Koreje i Japana, koje mnogi smatraju najvećim stručnjacima na području kozmetike. A da zaista znaju što rade, dokazuje i mladolik izgled njihovih stanovnika, piše Tportal.hr.

Trend koji mjesecima već ne silazi s najgledanijih video uradaka na YouTubeu, zasigurno je tehnika umivanja lica u mineralnoj vodi. Zašto? Zato što stručnjaci smatraju kako je upravo mineralna voda puno bolja za kožu, budući da pruža puno veći efekt čišćenja, a koji u konačnici rezultira čvršćom kožom i smanjenjem pora.

Jedan dermatolog otkrio je kako gazirana voda povećava cirkulaciju i protok krvi, koji su u konačnici odlični za vašu kožu. Ipak, postoji jedan mali problem u svemu tome - onaj praktični. To bi značilo da mineralnu vodu morate kupovati, po mogućnosti u staklenim bocama kako bi smanjili bacanje plastike, ili nabaviti uređaj za spravljanje sode, no to je s druge strane skupa investicija.

Kopirati
Drag cursor here to close