Elegantno i lijepo!

Što obući na posao? 7 ideja za savršen poslovni izgled

Svaka žena želi izgledati lijepo u poslovnom okruženju, no ponekad dođemo pred zid te se pitamo što obući na posao?
Lifestyle / Moda | 08. 03. 2024. u 15:22 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi postigli pravu ravnotežu između poslovnog i stilskog načina odijevanja, donosimo 7 ideja za savršen poslovni izgled. Sigurni smo da ćete se u ovim kombinacijama osjećati samopouzdano i ugodno!

1. Klasična elegancija

Ako se pitate što obući na posao, klasična elegancija je uvijek siguran izbor. Bijela košulja, crne hlače visokog struka koje ćete kombinirati s crnim cipelama na petu uvijek čine moderan poslovni izgled. Osim što ćete biti dotjerani u svakoj poslovnoj situaciji, osjećat ćete se ugodno, što je na poslu zapravo i najvažnije. 

2. Moderni minimalizam 

Ako želite biti moderne a da vam je usput udobno, birajte trapez hlače, pamučnu majicu u omiljenoj boji, jednobojni sako i baletanke. Ova ideja je omiljena među poslovnim ženama koje su i majke jer im omogućuje da izgledaju lijepo i njegovano dok završavaju obaveze oko djece. Također, osim ravne obuće, ovu kombinaciju možete iskoristiti na cipele na petu.

3. Uredski stil 

Ako imate cilj da izgledate savršeno u svakoj poslovnoj situaciji, odaberite tamnoplavu pencil suknju, svjetloplavu košulju te cipele na petu. Osim što ćete izgledati profesionalno, osjećat ćete se moćno te će vas svi zapaziti čim uđete u prostoriju. Ovaj modni izbor je rezerviran za žene koje u svakoj situaciji žele izgledati moderno i lijepo. 

4. Crvena elegancija 

Crvena haljina pencil kroja u kombinaciji s crnim salonkama je uvijek odličan izbor. Ako svom outfitu dodate crni kaput te moćnu torbu, izgledat ćete dotjerano i elegantno. Ako ne volite jako crvenu boju, možete birati neku zagasitiju nijansu koja će naglasiti vašu prirodnu ljepotu. 

5. Poslovno i sofisticirano 

Ako želite ostaviti dojam sofisticirane poslovne žene, birajte sivu suknju pencil kroja, uz koju ćete nositi odgovarajući sako. Uz svilenu košulju te salonke u crnoj boji ćete ostaviti utisak moćne i samopouzdane žene koja zna što želi. Ovaj outfit je idealan za sve poslovne situacije, a posebno one u kojima imate važnu ulogu. 

6. Elegantno i romantično 

Još jedan odličan izbor za dan u uredu je cvjetna suknja uz jednobojnu košulju. Ako je svježe, modnu kombinaciju možete upotpuniti jednobojnom klasičnom jaknicom. Obuća može biti ravna ili na petu, sve ovisi o vašem ukusu. U ovom outfit će se svaka žena osjećati lijepo dok će cvijeće na odjeći unijeti dašak svježine u ponekad tmurne uredske dane.

7. Vintage šarm 

Karirane hlače, bijela košulja s mašnom, jednobojna jaknica te ravne cipele su idealan modni spoj za dan u uredu. Ako ovom outfitu dodate moćnu torbu, izgledat ćete profinjeno i lijepo. Osim što je ova modna kombinacija šarmantna, u njoj ćete se osjećati ugodno i poletno te ćete je moći iskoristiti i za trenutke uživanja. 

Za kraj 

Ako ste se pitali što obući na posao, te niste imali inspiraciju, nadamo se da će vam naše ideje pomoći u odabiru savršene modne kombinacije u kojoj ćete zasjati!

Kopirati
Drag cursor here to close