Posljedni modni trend

Što je Mob Wife estetika i zašto je zavladala svijetom mode?

Mob wife estetika je modni trend koji je zavladao svijetom mode te postao sinonim za glamur i moć.
Lifestyle / Moda | 28. 02. 2024. u 14:46 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj modni izričaj je inspiriran ženama koje su povezane s mafijaškim svijetom. Ističe samopouzdanje, snažan karakter te ženstvenost spojenu s dozom raskoši. Ako vas zanima što je učinilo Mob Wife estetiku popularnom i koji odjevni predmeti je definiraju, nastavite čitati. Donosimo par komada odjeće koji odišu snagom i raskošem, te koje sve češće možete vidjeti na ulicama. 

1. Kaputi od krzna 

Ovi ogromni kaputi su sinonim za luksuz i raskoš. Osim što dodaju toplinu i glamur, također daju dozu dramatičnosti i sofisticiranosti. Žene njima žele pokazati moć i osobni stil koji ne može proći nezapaženo. Ako se želite istaknuti, birajte kaput od krzna u kojem ćete se sigurno osjećati moćno. 

2. Kožni odjevni predmeti 

Kožni odjevni predmeti poput suknji, hlača i jakni su karakteristični za wife mob estetiku. Suknje prate liniju tijela i naglašavaju obline te je cijeli fokus na ljepoti ženskog tijela.

Ovaj kroj ističe ženstvenost i eleganciju, a istovremeno pruža dovoljno pokretačkog prostora. Još jači učinak ćete postići ako cijeli outfit bude u crnoj boji, s modnim dodacima koji će ga osvježiti. U ovakvim kombinacijama će se svaka žena osjećati moćno i samopouzdano, te će probuditi svoju unutarnju boginju. 

3. Crna boja 

Mob wife estetika i crna boja idu ruku pod ruku jer se njome naglašava moć i elegancija. Ako želite ostaviti utisak snažne žene, birajte crne kožne suknje, dolčevite te crne jakne ili kapute od krzna. Ako takvom outfitu dodate neki moćan nakit i modernu torbu, sigurno ćete biti zamijećeni. Također, modni stručnjaci naglašavaju da outfit u jednoj boji, posebno crnoj daje dozu elegancije koju svaka žena želi postići. 

4. Vintage sunčane naočale 

Za potpuni mob wife stil birajte vintage sunčane naočale sa što tamnijim staklima i uskim okvirom. Osim što ćete izgledati elegantno, odavat ćete utisak tajanstvene žene koja voli izgledati lijepo. 

5. Zlatni nakit 

Veliki, upadljivi zlatni nakit je karakterističan za mob wife estetiku jer daje dozu glamura i osobnosti svakom outfitu. Također, ovakav nakit odiše raskošem i te dodaje sjaj vašem izgledu. Ako želite postići wow efekt, zlatni nakit je zasigurno najbolji izbor. I ne, u ovom slučaju manje nije više. 

6. Tamni ruževi 

Ne možemo zamisliti mob wife estetiku bez tamnih ruževa i obrubljenih usana. Ovim trendom su zaluđene žene diljem svijeta pa na ulicama sve češće možete vidjeti kako je većina njih našminkana na isti način. Ako vam ova jaka šminka ne stoji, uvijek je možete prilagoditi vašem tenu te je nositi na način koji vam najbolje odgovara. 

Za kraj

Mob wife estetika, u svijetu mode donosi dozu samopouzdanja, luksuza i drame na koju nijedna žena ne ostaje ravnodušna. Njezin se utjecaj može vidjeti na modnim pistama kao i na ulicama, jer žene koje je vole znaju da je ona više od modnog trenda - ona je simbol snage, moći i raskoša. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close