Čudan trend

Rasprodano u trend: Koliko si samo "Gucci najlonki" bacila?

Luksuzni talijanski modni brend iznenadio je korisnike društvenih mreža
Lifestyle / Moda | 08. 01. 2022. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Koliko si samo Gucci najlonki bacila?

Talijanska modna kuća šokirala je korisnike društvenih mreža nakon što su na Facebooku podijeljene slike njihovih skupih crnih prozirnih najlonki. Luksuzni brend Gucci ne samo da je prodavao poderane najlonke za vrtoglavih 190 dolara već su sada i rasprodane.

Crne najlonke imaju dvije velike razderotine od listova do međunožja, a opet se prodaju za veću cijenu nego parfem ovog brenda ili narukvica s logotipom Gucci, piše miss7.

Stranica za dizajnersku odjeću i modne dodatke Ssense oglasila je najlonke prije nego što su rasprodane iz zaliha. Opis proizvoda bio je zanimljiv pa ih je tako luksuzni talijanski web shop na svojoj web stranici opisao: "Ratezljive najlonke crne boje. Visoki struk. Totalno uznemirujuće. Tkani logotip na elastičnom pojasu."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Međutim, kupci su, naravno, tvrdili da se ne razlikuju od bilo kojeg drugog poderanog para najlonki s rupama. Popularni Instagram račun Diet Prada objavio je post o tajicama, koje su rasprodane na internetu, što je izazvalo tisuće komentara. Uz sliku su napisali: "Onaj tko je platio 190 dolara za ove Gucci unaprijed poderane tajice... jeste li ok?" s hashtagom "ripped in italy".

Dizajneri su također dodali poderani dio niz stražnji dio najlonki kako bi dodali iznošeni izgled - što mnoge žene obično mogu učiniti svojim vlastitim najlonkama koje koštaju oko 20-tak kuna, a često takve najlonke završe u smeću. Kad se samo sjetiš koliko si ovakvih "Gucci" najlonki pobacala... mora da se nasmiješ samoj sebi, ili ipak Gucciju?

 

Kopirati
Drag cursor here to close