Ne skida ga s ruke

Rafael Nadal na Roland Garrosu igra sa satom od milijun dolara

Ljevoruki Nadal na svojoj desnoj ruci nosi najskuplji sat koji se ikada nosio na teniskom terenu. Njegov ručni sat iz poznate radionice Richard Mille košta milijun dolara.
Lifestyle / Moda | 02. 10. 2020. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Stats Perform / FFT / Rafael Nadal godinama uzima velike novce od bogatih sponzora

Rafael Nadal (34) je čak 12 puta osvajao Roland Garros i vjerojatno će to ostati rekord za dugo vremena, ako ne i za sva vremena. Radi usporedbe, legendarni Björn Borg je French Open osvajao šest puta.

Nadal i ove godine igra odlično u Parizu, a pažljiviji promatrači uočili su na njegovoj ruci skupocjeni sat kojeg ne skida za vrijeme igre.

Njegov ručni sat iz poznate radionice Richard Mille košta milijun dolara.

Ljevoruki Nadal na svojoj desnoj ruci nosi najskuplji sat koji se ikada nosio na teniskom terenu.

Ovo na Nadalovoj ruci nije samo uređaj za mjerenje vremena, nego se radi uistinu o skupocjenom ukrasu. I njegov naziv odaje ekskluzivnost - "RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal". 

Ovakvih satova je proizvođač Richard Mille napravio samo 50 komada.

Prošle je godine Nadal na Roland Garrosu nosio model sata koji je koštao 200.000 dolara manje.

Zanimljivo, kad je Nadal 2008. godine upoznao Francuza Richarda Millea, nije odmah pristao na ideju da za vrijeme igre nosi sat na ruci.

Kasnije je za Wall Street Journal rekao: "U početku je to bila mala prilagodba, a morali smo usko surađivati kako bih sve prilagodilo mome zapešću. Sad je osjećaj kao da ne nosim ništa. Sat je postao dio moje kože".

Kopirati
Drag cursor here to close