Bizarno?

Prve Crocs tenisice - "Trebam par"

Lifestyle / Moda | 16. 01. 2024. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Prve Crocs tenisice 

Nakon što je pustio nekoliko fotografija, Salehe Bembury objavio je još jednu kojom detaljnije prikazuje kako izgleda Juniper, model tenisica koji je dizajnirao u suradnji s brendom obuće Crocs.

Na svojem je Instagram profilu pokazao ne samo kako tenisice izgledaju izvana već i njihovu unutrašnjost, prenosi Index.hr

Tenisice su dio kolekcije proljeće/ljeto 2024., a nije poznat točan datum puštanja u prodaju, kao ni očekivana maloprodajna cijena. U svakom slučaju, ljubitelji dizajnera i brenda vesele se ovom novitetu.

"Prvi put razmatram kupnju Crocsica. Ovaj dizajn je nevjerojatan", "Tenisica godine, a tek je siječanj", "Trebam par", "Da, da, da", "Ove ću godine stvarno nositi Crocs tenisice", "Silueta izgleda nenormalno. Rado ću ih nositi u močvari kad se odem hrvati s aligatorom", neki su od komentara.

"Ne mogu zamisliti da prosječna osoba ovo nosi. Imam osjećaj da ti cijeli stil treba biti skrojen za njih. Za Salehea su savršene, a na drugima će biti čudne. Ali svakako mi se sviđaju ideja i kreativnost", napisao je jedan od komentatora.

Kopirati
Drag cursor here to close