Vrijeme je da isprobaš!

Ovo su najtrendi pramenovi godine

Za ovakav moderan look dovoljno ti je - tek malo boje!
Lifestyle / Moda | 14. 11. 2021. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da bi tvoja nova frizura zasjala u punom sjaju potrebno je puno proizvoda, alata, tehnika i još više vremena, po mogućnosti i par frizera. Zapravo, uz minimalan trud i jedan trik možeš dobiti savršene rezultate, a pokazala je to i Hailey Bieber koja je pokrenula jedan sasvim novi trend.

Za ovakav moderan look dovoljno ti je - tek malo boje!

Riječ je zapravo o tehnici posvjetljivanja ili dodavanja boje samo na pramenovima koji se nalaze uz rub lica. Dakle, zaboravi na drastično rezanje kose, ekstenzije, potpuni balayage, šiške i ostale ideje koje ti padaju na pamet. Pokušaj s ovom koja je sasvim malena, a stvara velike promjene.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ovakve frizure, ali s puno naglašenijim prijelazima u nijansama, nosile su se 90-ih pa je ovo svojevrstan come-back nekad popularnih trendova.

Ovom trendu nisu odoljele niti druge slavne dame pa ga tako obožavaju i Jennifer Lopez i Bella Hadid. A dok J.Lo krase nježnije, zlatne nijanse, gotovo neprimjetne, i stvaraju potpuno prirodan efekt, Bella se odlučila za hrabriju žarkocrvenu verziju u kombinaciji s narančastom bojom. Nimalo prirodno, ali savršeno naglašeno i zanimljivo.

Upravo to čini ovaj postupak toliko zanimljivim. Osim što je decentan, on je u potpunosti individualno prilagodljiv. Prigrlila ga je i Dua Lipa koja se pak odlučila za blond verziju pramenova na svojoj crnoj kosi za jači kontrast. I izgleda baš genijalno!

Koristiti se mogu sve boje pa bilo da je riječ o suptilnom posvjetljivanju vidljivom tek na sunčevoj svjetlosti ili pak pramenovima žarkih ili neonskih boja - izbor je potpuno tvoj!

Ako se odlučiš za nježan prelazak nijansi, plavoj kosi najbolje će pristajati pramenovi u boji meda ili pak karamele, a smeđoj topliji tonovi, sve do crvene. Ako pak želiš radikalnu promjenu boje - ni nebo ti nije granica!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Hailey je ipak ostala vjerna jednostavnosti pa je pramenove minimalno naglasila. Ako ni ti nisi spremna za one u žarkim bojama, pronađi nijansu koja će se uklopiti u tvoju boju kose, a suptilno istaknuti upravo ono najvažnije - crte tvoga lica. Bilo da je riječ o ravnoj, kovrčavoj ili valovitoj kosi, s ovakvom frizurom teško možeš pogriješiti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Osobito ako se odlučiš za tek jednu nijansu svjetlije pramenove. Look koji transformira uz minimalne zahvate. Zvuči baš privlačno, zar ne?

 

Kopirati
Drag cursor here to close