Kad muškarci biraju..

Ove 3 frizure muškarci jednostavno obožavaju na ženama

Ako ste se pitali što muškarci misle o ženskim frizurama i koje zaista obožavaju, na pravom ste mjestu.
Lifestyle / Moda | 27. 03. 2024. u 12:53 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U moru raznih frizura i stilova, pronašli smo 3 koje su muškarcima posebno privlačne te  bi ih voljeli vidjeti na svojim partnericama. Otkrivamo koje!

1. Neuredan konjski rep

Foto: Canva / Žena s konjskim repom

Postoji nešto magično u tome kad žena podigne kosu te pokaže svoje lice i vrat. Iako ovu jednostavnu frizuru žene uglavnom biraju kad žure ili kad im kosa nije čista, muškarcima je jednostavno neodoljiva.

Ako uz konjski rep puste par pramenova koji padaju sa strane, učinak postaje još bolji. Ova izuzetno prirodna i šarmantna frizura je muškarcima omiljena te bi je češće voljeli vidjeti na svojim partnericama. 

2. Frizura kao da ste tek ustali iz kreveta 

Foto: Canva / Frizura kao da ste tek ustali iz kreveta

Znate onu frizuru kad žena tek ustane iz kreveta? Da, upravo ta! Ako na nju dodate malo pjene te kosu stilizirate rukama, dobit ćete jednu od muških omiljenih frizura. Pitate se zašto je vole?

Odgovor je prirodnost, neopterećenost te opuštenost koja svakoj ženi s ovom frizurom daje poseban sjaj. Također, muškarci ističu da su im žene s ovom naizgled neurednom frizurom šarmantnije od ostalih, koje vole klasične stilove. 

3. Prirodni uvojci 

Foto: Canva / Žena s prirodnim uvojcima

Žena s prirodnim uvojcima, bez puno proizvoda za stiliziranje neće proći neopaženo. Muškarci kažu da žene koje biraju ovakvu frizuru zrače samopouzdanjem te šarmom kojem je teško odoljeti. Također, prirodni uvojci koje je ponekad teško obuzdati podsjećaju na avanturistički duh, što je muškarcima jako privlačno.

Ako se pitate je li dužina kose bitna, rado ćemo vam odgovoriti i na to pitanje. Većina muškaraca ističe da su im privlačnije žene s dugom kosom i prirodnim uvojcima. No, ne brinite, ako ste ona prava, muškarac će vas zapaziti kakvu god frizuru imali. 

Kopirati
Drag cursor here to close