Adna Zrno

Ona je bh. World Top Model i zaštitno lice Fashion Week Sarajevo

Prelijepa Sarajka Adna Zrno, predstavlja BiH na najprestižnijem svjetskom modeling natjecanju "World Top Model 2018" koji će se održati 9. prosinca u Milanu
Lifestyle / Moda | 03. 11. 2018. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prelijepa Sarajka Adna Zrno, predstavlja BiH na najprestižnijem svjetskom modeling natjecanju "World Top Model 2018" koji će se održati 9. prosinca u Milanu i bori se za ugovor vrijedan čak 200.000 eura!

Odluku o Adninom angažmanu donijeli su talijanski modni skauti svjetske agencije Major Model Management koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

Šesnaestogodišnja Adna je učenica gimnazije Obala u Sarajevu. Od svoje devete godine počela je trenirati karate gdje je na korak do polaganja za crni pojas.

Foto: PR / Adna Zrno

Modelingom se počela baviti sasvim slučajno. Poslala je fotografije agenciji Abc Models Mgmt International i dobila poziv da je primljena.

''Prvi put sam se pojavila na televiziji sa 7 godina i tada sam bila svjesna da ću se u životu baviti nečim što ima veze sa kamerama ii televizijom'',otkriva lijepa Sarajka.

Može se slobodno reći da je ove godine s razlogom izabrana za zaštitno lice NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, najvećeg modnog događaja u Bosni i Hercegovini i šire.

41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati na dvije lokacije i to od 12. do 13. studenog u hotelu ''Hills'' Sarajevo s početkom u 20 sati.

Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin je treće večeri tjedna mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19 sati održati modna revija pod nazivom ''Alta Fashion Night''.

Kopirati
Drag cursor here to close