Crackle manikura

Omraženi trend se vraća na velika vrata

Povratak crackle manikure najavio je, naravno, TikTok. Oni stariji trenutno su u nevjerici, dok mlađe generacije ovo objeručke prihvaćaju.
Lifestyle / Moda | 14. 09. 2023. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki trendovi s razlogom to više nisu. Jedan od tih je i crackle manikura, odnosna ona koja izgleda kao da vam je lak popucao.

S obzirom na to da se vraća gotovo sve s početka tisućljeća, od debelih pramenova do plavog sjenila i upitne mode, nije ni čudo da se vratila i ova manikura, piše Journal

Dobro poznati trend 

Mi bismo rado da je ostala negdje duboko zakopana, ali što je tu je. Sigurni smo da postoje ljudi kojima je i ovo cool i skroz smo okej s time jer se ukusi razlikuju.

Povratak crackle manikure najavio je, naravno, TikTok. Oni stariji trenutno su u nevjerici, dok mlađe generacije ovo objeručke prihvaćaju.

No kako je crackle lak funkcionirao? Na nokte se stavljao lak u kojoj god boji želite kao baza, a na to se nanosio top coat najčešće u crnoj ili bijeloj nijansi. Dok se sušio taj lak je pucao i stvarao taj crackle efekt.

I dok je početkom tisućljeća ovo zaista bilo nešto inovativno pa smo to morali isprobati i osjećali smo se jako edgy s time, sada nam nije toliko napeto. Ipak, razumijemo one nešto mlađe koji se sada prvi put susreću s time.

Nostalgija?

Vjerujemo da će ovaj trend kod mnogih pobuditi nostalgiju pa se možda i upuste ponovo u isprobavanje.

Ipak, iako se čini zabavno, takva manikura nekako ne spada u one elegantne i prikladne za radno mjesto. Jasno je, stoga, da su ciljana skupina ponovo tinejdžerice koje vole eksperimentirati s beauty trendovima.

Valja ipak napomenuti da će ovakva manikura najmanje napadna biti na kratkim noktima. Ako ju stavite na duge umjetne nokte naprosto će biti previše.

Bazna boja većinom je prilično upečatljiva, a taj ispucali efekt sigurno će "upadati" u oči. Ako je to nešto što želite, super, ali ako nije, bolje je to izbjeći.

Crackle manikura zgodna je za neke prigode poput Halloweena ili neke tematske partyje, i super je što je možete napraviti sami, samo trebate kupiti crackle lak.

Kopirati
Drag cursor here to close