Što vi kažete?

Nove Pumine tenisice ostavljaju ljude u čudu

Poznata sportska marka Puma i francuski brend ženske odjeće Coperni udružili su snage kako bi pomakli granice mode vođene tehnologijom.
Lifestyle / Moda | 10. 01. 2024. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fokusirajući se na tenisice, ova suradnja donosi revoluciju u svijet obuće, noseći naziv 90SQR. Inspirirane klasičnim Puminim Future nogometnim kopačkama, ove tenisice obećavaju "neistraženo novo područje" u dizajnu, ostavljajući svijet u iščekivanju.

Dizajn

Model 90SQR predstavlja iznimnu "hibridnu kreaciju", projektiranu prema specifikacijama učinkovite nogometne kopačke. U tri različite boje - bijeloj, asfaltnoj i ludo žutoj, ove tenisice oduševljavaju mrežastim gornjim dijelom, netipičnim četvrtastim vrhom i naglašenim Coperni logom na petama, dok se co-branding ponosno ističe na vrhovima tenisica.

Inovacija i minimalizam

Osnivači Copernija, Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant, ističu da je 90SQR rezultat zajedničkih vrijednosti - inovativnosti, minimalizma i jedinstvenosti. Izjavljuju kako je ova suradnja označila veliku prekretnicu za njih kao dizajnere, posebno ističući da je "sve o čemu su sanjali" sad stvarnost u novim Puma x Coperni komadima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Out of the box (@outbox.it)

Četvrtasti vrh

Heiko Desens, Pumin globalni kreativni direktor, naglašava četvrtasti vrh kao ključno dizajnersko obilježje koje odvaja ove tenisice od atletskog svijeta, ističući ih kao cipele visoke mode.

Reakcije javnosti

Dok su neki oduševljeni inovacijom i hrabrošću dizajna, drugi su zbunjeni. Komentari na Copernijevom Instagramu odražavaju raznolike reakcije - od strastvene zaljubljenosti do sumnji i pitanja o funkcionalnosti.

Dostupnost

Puma x Coperni tenisice bit će dostupne za online kupnju na Copernijevoj internetskoj stranici od 19. siječnja, dok će šire izdanje stići u odabrane trgovine 22. siječnja. Svijet s nestrpljenjem očekuje ovu modnu revoluciju koja spaja udobnost i inovaciju u jedinstveni par tenisica.

Kopirati
Drag cursor here to close