Mepas Mall

Mepas Mall Summer Sale

Uživajte u pametnoj kupovini i pronađite nešto za cijelu obitelj ili preuredite svoj dom novim detaljima i kućanskim aparatima.
Lifestyle / Moda | 27. 06. 2022. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volimo ljeto, volimo sniženja! Omiljene trgovine Mepas Mall centra preplavili su valovi odličnih popusta uz koje je shopping avantura još uzbudljivija. Pripremite svoju shopping listu i krenite u pohod na neodoljive modne komade koje već dugo želite vidjeti u svom ormaru.

Bilo da volite igru s uzorcima i trendovima ili pak uživate u minimalističkoj modnoj igri, jedno je sigurno, u Mepas Mallu pronaći ćete sve potrebno za dugo, toplo ljeto. U iščekivanju novih uspomena uz obalu, vrijeme je da pomno isplaniramo sadržaj kofera!

Ljetna sniženja idealna su prilika da se počastite omiljenim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka jer ovo ljeto zaslužuje da bude nezaboravno! Pridružite nam se u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama i zablistajte u svakoj prilici.

Uživajte u pametnoj kupovini i pronađite nešto za cijelu obitelj ili preuredite svoj dom novim detaljima i kućanskim aparatima. Osim u dobrom shoppingu možete uživati u omiljenom društvu ispijajući kave, odlasku u kino, bowling centru ili u nezaboravnoj večeri u restoranu Prestige.

Budite u toku sa svim ljetnim sniženjima na našim društvenim mrežama. Probudite svoju maštu i pridružite nam se u još jednoj shopping avanturi! Posjetite omiljeni centar, najbolja ljetna sniženja čekaju na vas.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close