"Modna fantazija"

Beyoncé ponovno ruši Internet

Stilistica je pjevačicu obukla i u neke nove dizajnerske brendove koji su u skladu s avangardnom temom snimanja, među kojima je ponajviše mladi britansko-američki dizajner Harris Reed.
Lifestyle / Moda | 21. 06. 2022. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beyoncé i Senofonte stvorile su mnoge kultne modne trenutke — uključujući matching izgled zvijezde i njezine najstarije kćeri, Blue Ivy Carter, na dodjeli Oscara, odjevene u neonsko zeleno od glave do pete Davida Kome i Adidas x Ivy Park.

Uz neke od najklasičnijih couture brendova u industriji kao što su Schiaparelli i Alaïa, stilistica je pjevačicu obukla i u neke nove dizajnerske brendove koji su u skladu s avangardnom temom snimanja, među kojima je ponajviše mladi britansko-američki dizajner Harris Reed, piše miss7hr

Reed je na svome Instagramu ispod naslovnice Vogue napisao:

"Odrastao sam gledajući njezine videe u svojoj sobi, skidajući svaki pokret najbolje što mogu, pjevajući, plačući i plešući, pokušavajući tako jako osvojiti bar 5 posto svjetla koje ona donosi u svijet... Ovo je za moje queer osobe i ljude koji izlaze u ovaj svijet kao ništa manje nego ono što uistinu jesu, glasni, ponosni i za kojima se okreću glave dok koriste modu kao oružje za prizivanje promjena, razgovora i nade!"

"Modna fantazija nastala je iz tropa klupskog života tijekom posljednje četvrtine prošlog stoljeća. Zrcalne kugle, svjetlosne kutije, pokrivala za glavu? Naravno. Konj na plesnom podiju? Svakako. Motocikl? Zašto ne. B se htjela igrati s modom kao nikad prije, i dok smo mijenjali reference (od scene u garaži iz 1990-ih do ekscesa iz 80-ih), razgovarali o kosi i ljepoti i upoznavali njezin tim, vizija blistavog retro-futurizma počela se oblikovati," rekao je urednik britanskog Voguea, Edward Enninful, opisujući viziju snimanja.

Inače, mnoštvo slika iz editorijala objavila je i sama Beyoncé pa ih možeš pogledati na njezinom Instagram profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close