Idealni za Valentinovo

Manikura za veljaču: Ovo je 'it' boja laka za nokte

Valentinovo je savršen trenutak za izražavanje ljubavi na svaki mogući način, a to uključuje i estetski dojam koji ostavljamo na svojim noktima.
Lifestyle / Moda | 06. 02. 2024. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veljača je mjesec ljubavi, topline i romantike. To se posebno očituje kroz Valentinovo – blagdan koji mnogi obožavaju zbog romantičnog raspoloženja i obilježavanja ljubavi.

Valentinovo je savršen trenutak za izražavanje ljubavi na svaki mogući način, a to uključuje i estetski dojam koji ostavljamo na svojim noktima.

Nokti za Valentinovo mogu postati mali umjetnički izraz vaših emocija, a ako ste kao mi i volite jednobojne manikure, saznajte koju romantičnu nijansu nosimo u ovom mjesecu ljubavi.

I vaši nokti mogu odražavati valentinovsku atmosferu, a uglavnom je to kroz crvene i ružičaste nijanse. No, ne odišu samo te nijanse romantikom i ženstvenošću.

Journal 'it' boja laka za nokte za veljaču također se uklapa u valentinovsko raspoloženje, a riječ je o divnoj, nježnoj breskvastoj nijansi.

Ovaj mjesec obilježavamo ljubav, a svi znamo kako je upravo roza boja simbol iste. Tako ćemo ovog Valentinova nositi breskvastu nijansu na noktima, ali ovog puta ona dolazi u divnoj peach fuzz nijansi.

Ova nijansa često se ističe kao go-to odabir svih ljubitelja minimalizma, a spada pod one suptilne i elegantne nijanse koje nikada ne izlaze iz mode i koja će pasati uz svaki outfit.

Idealan je spoj klasike i tematike koja se veže za Dan zaljubljenih. Sigurne smo kako će baš ova nježna breskvasta nijansa postati vaša omiljena boja laka za nokte.

Kopirati
Drag cursor here to close