Idealne za ljeto

Majice iz kojih nećete izlaziti

Ove majice najbolje će se uklopiti na traperice opuštenog kroja i sportske sandale, a takav look možete upotpuniti sunčanim naočalama ili pak statement ogrlicom.
Lifestyle / Moda | 03. 05. 2023. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto nam se bliži i jedva čekam duge tople dane i romantične ljetne večeri. Najdraže godišnje doba koje je prepuno zbivanja nam je pred vratima, a nove kolekcije su stigle u omiljene trgovine. Što odabrati još ne znamo, ali moramo priznati kako se nekim novim trendovima zaista veselimo.

Ljeti volimo osvježiti našu garderobu na pravi način, a to možete napraviti upečatljivim modnim dodacima i komadima koji se jednostavno kombiniraju. Upravo zbog toga komad koji želimo nositi su majice bez rukava, prenosi Journal

Riječ je o ljetnom odjevnom predmetu koji je postao pravi hit otkako su modne kuće Prada i Loewe izbacile svoje verzije. Kako ćemo ih nositi i kombinirati ove sezone, saznajte u nastavku.

Nova sezona u znaku je boja i uzoraka, ali i jednostavnih kombinacija s kojima nikada nećete pogriješiti. Da biste gradili svoj stil na ispravan način, preporuka je kreirati garderobu s basic komadima oko kojih će se graditi ostali modni detalji. Tako ste si olakšali slaganje dnevnih i poslovnih kombinacija, a neke detalje možete iskoristiti i za večernje lookove.

Majice bez rukava će se savršeno uklopiti za jednostavne ljetne outfite, a ako ih upotpunite glamuroznim detaljima možete ići i na večernji event ili party.

Kada govorimo o bojama, u modi je jednostavna bijela majica bez rukava koja neodoljivo podsjeća na Prada i Loewe model, ali ako želite nešto razigraniju kombinaciju možete odabrati vibrantu nijansu.

Ove majice najbolje će se uklopiti na traperice opuštenog kroja i sportske sandale, a takav look možete upotpuniti sunčanim naočalama ili pak statement ogrlicom.

No, majice bez rukava možete nositi i na kratke hlače, a za večernji look predlažemo preko kombinacije blejzer. U modi su maksi suknje koje su posljednji hit, a na njih se savršeno slažu majice bez rukava. Kombinacija je zaista mnogo, a što ćete odabrati ovisi o ostatku vaše garderobe.

Kopirati
Drag cursor here to close