Sviđa ti se?

Kratke šiške ponovno su u modi

Sasvim je jasno kako je riječ o frizuri na koju se neće odvažiti sve dame.
Lifestyle / Moda | 19. 10. 2021. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Katke šiške ponovno su  u modi

Mikro šiške, poznati i kao 'baby bangs' novi su frizerski trend kojeg su rado prihvatile slavne dame. Pjevačica Dua Lipa pokazala ih je prilikom snimanja kampanje za Versace, od njih nije zazirala ni manekenka Bella Hadid, a glumica Meghan Fox je, doduše umjetne, prošetala crvenim tepihom Met Gale.

Ubrzo je ovaj trend prihvatila i Lady Gaga, koja je na svojim društvenim mrežama predstavila frizuru inspiriranu izgledom legendarne Holly Golightly, zvijezde filma 'Doručak kod Tiffanyja'.

Riječ o frizuri na koju se neće odvažiti sve dame

Sasvim je jasno kako je riječ o frizuri na koju se neće odvažiti sve dame, već one kojima eksperimenti s kosom ne predstavljaju velik problem. Frizer James Pryce vjeruje da su kratke šiške savršen odabir za cool, samopouzdane žene. "Kratke šiše su odraz buntovništva i nisu za one slaba srca", istaknuo je za portal Glamour.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Kratke šiške načelno najbolje pristaju osobama sa srcolikim licem. Nadalje, one najbolje pristaju sitnim licima, odnosno licima sa sitnijim nosom, ustima, jagodicama. Što se boje kose tiče, znatno više dolaze do izražaja ako je kosa tamnije boje, prenosi miss7.

A kada govorimo o stiliziranju kose, 'baby šiške' će jednako dobro postajati uz bob frizuru, kao i kada dužu kosu svežeš u rep ili napraviš neurednu punđu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close