Glas mode

Josip Grabovac: U domovini neshvaćen, u svijetu hit

Josipov blog, koliko god neshvaćen u domovini, u svijetu je prilično popularan.
Lifestyle / Moda | 30. 12. 2017. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Josip Grabovac

Josip Grabovac prvi je hercegovački muški modni bloger, a svoje zanimanje smatra kontroverznim. Zapravo, tvrdi da je kod nas bavljenje tim zanimanjem još uvijek 'tabu tema'.

Mladi Širokobriježanin prije tri godine upustio se u avanturu života, a sada je svoje iskustvo ispričao za In magazin.

"Uvijek sam nekako pratio televiziju, modne časopise, ali prije svega ja sam profesionalni barmen. Moj posao kao barmen isto je imao veze s modom. Jednostavno sam odlučio probati i u kratkom periodu postigao sam jako velik uspjeh", govori Josip koji je pokrenuo modni blog Glas mode.

Njegov blog, koliko god neshvaćen u domovini, u svijetu je prilično popularan. Ne samo da je uvršten u 100 najčitanijih modnih blogera na svijetu, već je Josip ostvario i nekoliko suradnji s poznatim modnim brendovima.

"Ako se želite baš profesionalno baviti ovim, trebate uložiti u dobar mobitel, u dobru kameru. Isto tako, u početku vam se neće javiti dosta tih brendova. Sam sebi moraš platiti putovanje i hotel da napraviš neku priču i da dokažeš ljudima da ti to znaš i možeš", savjetuje popularni bloger svima onima koji su se odlučili baviti istim poslom.

Kopirati
Drag cursor here to close