Josip Grabovac

Hercegovački modni stručnjak osvaja i Dubai

Josipu su se otvorila vrata i modnog tržišta u Dubaiu
Lifestyle / Moda | 26. 05. 2021. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Priznato ime u svijetu mode Hercegovac s Milanskom adresom Josip Grabovac, osvaja i Dubai . Naime, Josip Grabovac je dobio nagradu u Dubaiju na platformi Vie Dubai Fashion Week 2019. godine za najčitaniji blog u Emiratima gdje su mu se i otvorila vrata toga tržišta. Osim što je ostao u dobrim odnosima s čelnim osobama , oni su nastavili pratiti njegov rad i tako je došla i prva ponuda 2021. godine u siječnju.

Kako kaže Josip detaljno je proučio ponudu,  uvjete i tako nakon pet mjeseci donio i odluku gdje je i potpisao ugovor s Emiratima, Vie Dubai Fashion Week na jednu godinu kao PR – consultant za Europu. Osim tog ugovora tu je i ugovor za scouting za europske zemlje za tu platformu, gdje daje mogućnost svim zainteresiranim brendovima njihovo predstavljanje na istoj.

Josip, kako piše JollyWoman.com, odmara u rodnoj Hercegovini , ali i u Beogradu gdje ga veže jako puno suradnji s dizajnerima koje vodi u rujnu na platformu Emerging Talent Milano gdje živi i radi .

Josip je također postao novi dopredsjednik Moralmoda magazina (The Woeld's 1st eco - luxury magazine), gdje je bio glavni modni urednik.

Kopirati
Drag cursor here to close