Glumica objasnila zašto

Godinama smo gledali 'Seks i grad', a nismo primijetili da S. J. Parker nikad ne nosi lak za nokte

Unatoč svom glamuru carrie i svim crvenim tepisima na kojima se pojavila Sarah, manikura je: kratko i čisto
Lifestyle / Moda | 24. 06. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Sarah Jessica Parker 

Sarah Jessica Parker nikad nije bila žena od manikure, ni od odlazaka u salon ni od običnog lakiranja noktiju kod kuće. "Nikad ne lakiram nokte" rekla je u jednom intervjuu. "Možda sam stavila lak dva puta u 10 godina." A zatim je nekoliko godina kasnije otkrila i razlog zašto uvijek ima prirodne nokte, bez laka, a kamoli gela ili neke tako komplicirane manikure.

"Osoba sam koja puno radi s rukama. Kuham. Čistim. Perem rublje. Lak za nokte nije praktičan kad imate takav životni stil. To na mojim rukama ne bi opstalo s obzirom što svaki dan rade."

No dobro, uvijek ima iznimaka. Tako je na 25. godišnjicu serije 'Seks i grad' došla u bijeloj haljini na crne točkice i s crnim lakom za nokte? Iznimka koja potvrđuje pravilo, mogli bismo reći.

No ni njezin alter ego, lik Carrie Bradshaw koja definitivno nije žena koja se ubija kuhajući i čisteći po kući, a ne možemo je zamisliti ni kako pere rublje, uvijek je s "golim" noktima. Unatoč tome što je itekako zaokupljena glamurom, modom i izlascima. Ne moraš se truditi da ispočetka pogledaš 'Seks i grad', nećeš pronaći lakirane nokte na Carrie. Niti ikakvu posebnu manikuru ili ukrase na noktima. Kratko i čisto, to je njezin stil. Gotovo kao da je liječnica, a ne zavodljiva cura iz New Yorka. Kosa, makeup, odjeća su s druge strane uvijek savršeno stilizirani, piše miss7.

Još kad se kao SJP krećete u svijetu crvenih tepiha, zvijezda i fancy događanja, biti glumica i pojaviti se negdje bez manikure... pa to je gotovo kao da ste došli u kućnom ogrtaču i s uvijačima na glavi na dodjelu Oscara. Zapravo, to bi još protumačili kao nešto otkačeno, statement, originalnost. Ali kratki nokti i neobojeni...

O svom (nemanikiranom) liku glumica je objasnila: "Carrie je spisateljica, otpočetka je tipkala na pravom pisaćem stroju. Naučila je tipkati u srednjoj školi i praktična je u vezi pisanja. Manikura se za Carrie činila uzaludnom jer bi uvijek bila oštećena i prepreka kad želi što brže svoje misli prenijeti na papir. Ne kažem da druge spisateljice ne mogu lijepo ili lako tipkati s dugim uređenim noktima, samo mi se nikad nije činilo da bi to Carrie radila ili trošila vrijeme na manikuru ili kroz nju izražavala svoj stil.

" No, ipak je otkrila da će biti epizoda u seriji 'I tek tako...' u kojima će imati lak na noktima: "Učinilo mi se zanimljivim to napraviti, s obzirom na styling i na mjesto gdje se radnja događa." Pa, ako imaš oko za detalje, možda i primjetiš šljokičasti lak u sceni u kojoj Carrie drži najmanju torbicu na svijetu, pa naravno da se zumiralo na ruke...

Kopirati
Drag cursor here to close