Zbogom promrzli jajnici

Gaćice na baterije: cijele će te zime grijati tako da ti bude fino toplo

Na Amazonu se prodaje donje rublje koje grije bolje čak i od onog vunenog jer je na baterije.
Lifestyle / Moda | 30. 09. 2020. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Amazon / Gaćice na baterije

Neki će ovih dana povisiti temperaturu na termostatu, neki zapaliti vatru u peći, neki odjenuti još koji sloj odjeće. A neki bi na sebe mogli navući i ove gaćice. Eto, u hladnim danima i gaćice postaju gadget i to gadget koji će te lijepo grijati. Zbogom promrzli jajnici, zbogom ukočena križa. Na Amazonu se prodaje donje rublje koje grije bolje čak i od onog vunenog jer je na baterije, piše miss7.

Svoje "pametne gaće" službenog imena QQA Charging Smart Heated Panties, točnije njihove baterije možeš redovito puniti kako bi proizvodile toplinu tamo dolje kad god poželiš. Jednom napunjene griju 12 sati i zapravo rade na istom principu kao električni popluni.

Imaju nekoliko različitih modova rada ovisno koliko je vani hladno ili kakve su tvoje želje: 37°C – zimska hladnoća, 45°C – dani menstruacije, 50°C – ublažavanje menstrualne boli... Proizvođač se kune i u mnoge druge prednosti. Tako su gaćice navodno dobre za zdravlje maternice, djeluju na ginekološke upalne procese, štite zdravlje i plodnost itd.

Zbog električnih komponenti mogu se prati samo na ruke, a prethodno treba baterije izcaditi. Načinjene su inače od mješavine poliesterskog spandexa, a dolaze u crvenoj i ružičastoj boji. Znači, poslužit će i za doček Nove godine i za Valentinovo.

Kopirati
Drag cursor here to close