Moda

Fashion Arena - najbolji modni događaj u državi

Drugo izdanje modnog događaja Fashion Arena ispunilo je sva očekivanja i još jedanput potvrdilo da je najbolji modni događaj u državi, svrstavši se uz bok sličnim događajima u regiji.
Lifestyle / Moda | 09. 12. 2017. u 18:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Drugo izdanje modnog događaja Fashion Arena ispunilo je sva očekivanja i još jedanput potvrdilo da je najbolji modni događaj u državi, svrstavši se uz bok sličnim događajima u regiji'', priopćili su organizatori.

Foto: Bljesak.info / Fashion Arena Mostar
Foto: Bljesak.info / I modni fotografi su nastojali zabilježiti svaki korak manekenki i manekena

U kogresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru u petak su predstavljene aktualne kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije, svjetskih modnih brendova, te mladih dizajnerskih snaga.

Čast da otvori drugo izdanje ovog modnog dođaja pripala je splitskom modnom studiju ARILEU, sinonimu elegancije i profinjenosti. Crnom, bijelom i ciglasto crvenom bojom, te materijalima poput vune i pletenine, na pisti su oduševili prisutne ljubitelje mode.

Posjetitelji u dvorani, kao i gledatelji NAŠE TV u izravnom prijenosu, mogli su ekskluzivno vidjeti i proljetnu kolekciju najpopularnijeg brenda nakita u svijetu - SWAROVSKI, kojega je predstavio njihov partner iz Mostara, smješten u Mepas Mall-u.

Inače, ovo je prvi put da su Swarovski, kao i HUGO BOSS održali svoje revije u BiH, što je dodatno priznaje ovom događaju, ali i Mostaru kao gradu mode.

Fashion Arena je također predstavila BOSS ORANGE, RETRO DENIM, RETRO SHOES,  čije se nove kolekcije mogu pronaći u KUĆI MODE u Mostaru.

Sa odličnom revijom se predstavila i modna kuća HIPPY GARDEN u kojoj je bio naglasak na veličanstvenim haljinama i kaputima, upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama.

Novu kolekciju pod nazivom ''Umbrella'' predstavila je  LJILJANA MAJKIĆ, koja voli neobične forme i spajanje neosivog s nosivim.

Vidjeli smo i modnu reviju MILANA SENIĆA u čijem su fokusu kreativnog istraživanja košulje, koje kroz dekonstrukciju i strukturalnost  dobivaju neke nove interpretacije.

Mostarska dizajnerica AIDA MUŠINOVIĆ, vječito inspirirana bajkama, na Fashion Areni je fascinirala publiku kolekcijom FAIRYTALE - unikatnim haljinama i vjenčanicama, ručno rađenim, a spaja nježnost, romantiku i snagu.

Mostarskim ljubiteljima mode predstavila se i talentirana dizajnerica IVANA CVRLJE. Njezina unikatna kolekcija prepoznatljiva je po večernjim haljinama, a inspirirana cvijećem, koje je ovaj put preneseno na čipku i bogate tkanine.

Na modnoj pisti Fashion Arene vidjeli smo i romantičnu i bajkovitu kolekciju  brenda CAROL dizajnerice KLARE IVANOVIĆ, inspirirane pjenom valova i odsjajima vode koji lome svjetlost.

Predstavila je kombinaciju elegantnih i romantičnih haljina i unikatnih vjenčanica.

Foto: Bljesak.info / Fashion Arena Mostar
Foto: Bljesak.info / Fashion Arena Mostar
Foto: Bljesak.info / Revija modnog brenda PS …Fashion

Posjetitelji su uživali i u revijama modnog brenda PS …Fashion, koji je sve prisutniji i zapaženiji na našoj modnoj sceni. Bave se kreiranjem i proizvodnjom originalnih modela vrhunskog dizajna, a vječita i nepresušna inspiracija je žena u svim segmentima suvremenog života.

Predstavljene su i glamurozne svečane haljine i bunde Le Luxe Fashion, te modnog studija DIVA iz Međugorja i Ljušuškog.

Foto: Bljesak.info / Specijalna gošća Fashion Arene Alka Vuica

Posebnu pozornost specijalne gošće Fashion Arene Alke Vuice  izazvala je revija Ma Chérie torbica od prirodne kože dizajnerice MARIJANE DUKIĆ iz Tomislavgrada, iz koje je odmah odabrala dvije za svoju kolekciju.

Alka Vuica je druženje sa posjetiteljima i sudionicima Fashion Arene nastavila na after party-ju u Golden pub-u gdje je i nastupila.

Revije Fashion Arene su nosile neke od najpoznatijih manekena i manekenki iz BIH i regije - Džejla Glavović, Ivana Ergić, Tea Bošković, Vedrana Linardić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Dino Bubičić, Dejan Radović, Danijela Mijatović i brojni drugi.

Za frizure i make up manekena na svim revijama brinuli su se profesionalni timovi iz Alfaparfa Milano u suradnji sa frizerskim salonom Alfastil by Emerik Gudelj i vizažistica Ines Jarak sa svojim timom suradnika.

Osim njih, Fashion Arenu su podržali: Federalno ministarstvo kulture i sporta, Federalno ministarstvo okoliša i turizma, Turistička zajednica HNŽ-a, Vlada HNŽ-a, Carski vinogradi, Coca Cola, Olimpija, ZZERO satovi, Body Fit Line, hotel Mostar, Hallo taxi, City hotel, Retro Home, Golden pub, Hash studio.

Organizator: agencija PRimera i Emerik Gudelj.

Kopirati
Drag cursor here to close