Pranje uništava

Direktor Levisa kaže da nikada nije oprao traperice u perilici

Bergh je priče o 'zamrzavanju trapera da se očuva oblik i boja' nazvao bapskim pričama
Lifestyle / Moda | 28. 03. 2019. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik uprave kompanije 'Levi Strauss & Co' Chip Bergh nedavno je zbunio mnoge obožavatelje brenda kad je za 'CNN Business’ Markets Now' izjavio kako svoje najdraže traperice nije oprao u perilici rublja od kad ih je kupio, a ni ne namjerava.

Osim toga, Bergh je priče o 'zamrzavanju trapera da se očuva oblik i boja' nazvao bapskim pričama, a nekoliko dana nakon izjave o nepranju trapera, glasnogovornik tvrtke je za FOX Business objasnio na što je njegov nadređeni mislio:

''Poznato je da gospodin Bergh samo tretira mrlje na trapericama, ili ih u najgorem slučaju opere ručno, ali nikad u veš mašini'', prenose 24sata.hr.

Ovo inače nije prvi put da je čelni čovjek Levisa javnost iznenadio svojim izjavama o pranju, odnosno ne pranju popularnih traperica, 2014. je već rekao da 'njegove traperice nikada nisu vidjele unutrašnjost veš mašine', a svoju je izjavu kasnije objasnio riječima:

''Htio bih da se promijeni opće prihvaćeno mišljenje kako sve što odjenemo jednom ili dvaput odmah treba baciti u mašinu. Bio sam provokativan u izjavi jer želim naglasiti kako duboko vjerujem u ono što naš brend predstavlja: kvalitetu, dugotrajnost i održivost. Zato zaista ne vjerujem da se traperice trebaju prati često koliko to mnogi misle'',objasnio je Bergh još 2014. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close