Vrijeme je za šišanje!

Bubble bob je frizura jeseni

Nova sezona je, naime, uvijek dobra prilika za nešto novo i drugačije.
Lifestyle / Moda | 21. 08. 2023. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna je od prvih stvari koju mnoge dame naprave nakon povratka s godišnjeg odmora naručivanje kod frizera.

U mnogim slučajevima donose se i odluke o promjeni frizure. Nova sezona je, naime, uvijek dobra prilika za nešto novo i drugačije, prenosi Zadovoljna.hr

Ako i sami čekate termin za šišanje i razmišljate o promjeni, dobra vijest je da su stručnjaci za kosu već najavili trendove za jesen koji vas mogu inspirirati, a među frizurama koje će biti popularne i dalje ostaje bob.

Ako je vjerovati stručnjacima, verzija koja će obilježiti jesen pred nama je bubble bob.

Glavna karakteristika ovog boba su vrhovi uvijeni prema unutra koji mu daju taj zaobljeni, bublasti oblik. Zbog dužine kose negdje između ramena i brade ova frizura će laskati gotovo svima jer, prema riječima stručnjaka, negdje unutar tog područja postoji duljina za svakoga.

Ova verzija boba posebno će se svidjeti damama koje vole profinjeniji izgled. Kako bi ovaj bob izgledao najbolje moguće u kućnoj radinosti stručnjaci sugeriraju da si nabavite dobru okruglu četku.

U svakom slučaju, bubble bob može biti ultra šik frizura s kojom ćete zakoračiti u novu sezonu, a kako izgleda na damama koje su se već odlučile za njega pogledajte u nastavku teksta.

Kopirati
Drag cursor here to close