Cijena sitnica

Bodljikave tenisice novi su modni hit

Kupaca ima za sve pa tako i za ove 'izvanserijske' tenisice s potpisom belgijskog dizajnera Waltera Van Beirendoncka
Lifestyle / Moda | 12. 03. 2022. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neke cipele doista nas ostave bez teksta - tim više kad saznamo koja im je cijena. Ne možemo se ne pitati, tko bi ih kupio - i zašto?

Ali kupaca ima za sve pa tako i za ove 'izvanserijske' tenisice s potpisom belgijskog dizajnera Waltera Van Beirendoncka, poznatog po svojoj ljubavi prema šiljcima i neonskimm bojama, a koje su doslovno osvojile Instagram čim su se pojavile, prenosi Žena.hr

Kad kažemo 'osvojile', ne mislimo nužno na pozitivne reakcije divljenja, naime, mnogi su se zgražali nad ovim trendom, a postale su i objekt ismijavanja. Ima i onih koje je zanimalo trebaju li se ove cipele svrstati u kategoriju hladnog oružja.

No, 'najduhovitija' stavka u priči oko novih Beirendoncksica čak i nije njihov osebujan dizajn s bodljama - nego njihova vrtoglava cijena. Kako bi mogla postati 'ponosnom' vlasnicom ovih tenisica doista trebaš duboko posegnuti u džep.

Cijena im je, naime, astronomska i iznosi 800 eura što je nešto više od 6000 kn. Kome bodljikave tenisice nisu dovoljno ekstravagantne, može svoj look upotpuniti odgovarajućom jaknom iz iste kolekcije. Za nju treba izdvojiti dodatnih 18 200 kuna.

Također, za one koje žele ostaviti posebno jak dojam na poslovnom sastanku, tu je i sako sa šiljcima ili modni dodaci u istom stilu.

A bok uz bok ovim bodljikavim tenisicama koje izgledaju kao da su dizajnirane za junaka iz kakvog japanskog crtića, mogu stati i mnogi drugi modeli s dizajnerskim potpisom- samo što za neke od ovih dizajnerskih cipela treba 'ušparati' i po nekoliko prosječnih hrvatskih plaća. Ipak, o okusima se ne raspravlja - a čini se kako su ovakve cipele nekima baš 'po ćeifu'.

Kopirati
Drag cursor here to close