Bourjoris

Ljepota je u mixu

Uživajte neometano uz HMIX Clean u radosti i ljepoti života svakoga dana.
Lifestyle / Moda | 21. 12. 2022. u 14:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultni francuski brend kozmetike i mirisa, Bourjoris ima naslijeđe, duboko ukorijenjeno u pariškoj ljepoti već 160 godina. Svojim asortimanom osnažuju i inspiriraju žene da budu razigrane i eksperimentiraju sa šminkom, jer vjeruju da što više uživaju u samom životu, to su ujedno i ljepše.

Kada govorimo o drogerijskim puderima ne možemo, a da ne spomenemo njihov bestseller, Healthy Mix puder za koji se već godinama smatra najboljim i najpopularnijim drogerijski puderom.

Ove godine Bourjoris, koji se inače vodi strategijom da je ljepota u mixu vitamina i prirodnih sastojaka, odlučio se na korak dalje, na renovaciju i usavršavanje najprodavanijeg pudera, samo ovoga puta u još bolju i unaprijeđenu formulu, te je upravo lansiran Healthy mix Clean & Vegan puder.

Na ovaj način, Bourjois proširuje svoj butik čiste ljepote na još jednu noviju bolju formulu pudera koji sadrži 85% sastojaka prirodnog porijekla, samim tim ugodan je za kožu, a istodobno daje snažne rezultate i stvara prirodno blistav izgled bez kompromisa.

U kontekstu same pokrivenosti, ovaj puder pruža srednje do punu pokrivenost, kao i do 24 sata hidratacije kože, zahvaljujući čistoj i veganskoj formuli s 85% sastojaka prirodnog porijekla i 2,4 puta više vitamina.

Healthy Mix Clean Foundation idealna je opcija za kožu sklonu nepravilnostima, izrazito suhoj koži, kao i zreloj koži s vidljivim znakovima umora. Konačno, pakiranje je biorazgradivo, odnosno može se reciklirati nakon upotrebe.

Za sve ljubitelje dosadašnjeg Healthy mixa sada je tu usavršenija formula Healthy Mix Clean Foundation – za zdravu kožu. Pružajući prirodno blistav ten tijekom cijelog dana, Healthy Mix Clean Foundation trenutno ujednačava ton kože zdravom mješavinom vitamina C, E i B5.

Uz prikrivene nesavršenosti i znakove umora, svaka žena može s povjerenjem uživati u svom danu.

Uživajte neometano uz HMIX Clean u radosti i ljepoti života svakoga dana.

Kopirati
Drag cursor here to close