Budi božanstvena

Zablistaj uz Max Factor proizvode za Dan žena

Gospodarstvo / Promo | 06. 03. 2021. u 09:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog užurbanosti svakodnevnog života, katkad zanemarimo sebe, stoga trebamo uzeti predah i posvetiti se svom izgledu, koji nerijetko oslikava našu nutrinu.

Lijepa žena je svaka koja zrači samopouzdanjem, a jedan od načina da se žena tako osjeća postiže se i ulaganjem u svoju vanjštinu. Upravo nas Dan žena podsjeća na to da se trebamo posvetiti sebi i da budemo ono što u suštini i jesmo – božanstvene!

Foto: PR / Zablistaj uz Max Factor proizvode

U novoj svakodnevnici, uz maskice koje nosimo, govorimo očima i smijemo se pogledom. Naglasi ih, stoga, bojama i maštovitim kombinacijama iznimno pigmentirane palete sjenila Color X-Pert Soft Touch. Uz četiri nijanse, u svakoj paleti možeš kreirati elegantne kombinacije za svaki dan, ali i za posebne trenutke.

Foto: PR / Zablistaj uz Max Factor proizvode

Trepavice prilagodi željenom volumenu uz novu Divine lashes maskaru, koja omogućuje nanošenje u slojevima, više slojeva za intenzivniji volumen, bez grudvica i razmazivanja, uvijek božanstvena!

Foto: PR / Zablistaj uz Max Factor proizvode
Foto: PR / Zablistaj uz Max Factor proizvode

Prekrasni, zdravi, prirodan preplanuli ten možeš postići i naglasiti Facefinity bronzerom, a dodatni glamurozni efekt postići ćeš Facefinity highlighterom, svilenkaste teksture za ujednačen, zdrav i blistav sjaj. Savršeno osvježenje za dnevni look i posebne prilike. 

U ovoj izazovnoj i nepredvidivoj godini, ne trebaš čekati posebne prilike i događaje da isprobaš neodoljive Max Factor proizvode, nego uljepšaj sebi dane i svakodnevno ulaži u svoju ženstvenost i jedinstveni stil.

Predivna, uspješna, božanstvena, sretan ti Dan žena, uz jedinstveni Max Factor!

Kopirati
Drag cursor here to close