Slatki Božić

Čarolija Božića na Šetnici: Prodaja kolača za dobrobit Udruge Marko Ravlić u Mostaru

Pokažimo veliko srce i ovaj put i pomozimo Udrugu paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić iz Mostara.
Lifestyle / Hrana | 07. 12. 2023. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosinac je mjesec darivanja, blagostanja i mira. I ove godine je udruga Elpida odlučila organizirati božićne radionice kako bi se pomoglo Udruzi paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić iz Mostara.

Naime, radionice će se održati u subotu, 16. prosinca od 11 sati. Pored prijave za radionice, vrijedne mame mogu napraviti i kolače te ih ponijeti zajedno s djecom.

Sve ostale domaćice koje žele sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji, doprinosom i pravljenjem slastica mogu također sudjelovati i dobro su došle.

"Tradicionalno svake godine organiziramo akciju prodaje kolača na šetnici na Adventu kako bismo mogli rad Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić u Mostaru. Kolegica Adriana Zorić se zaista potrudi s dječicom napraviti zabavan program radionica, a domaćice ukusne kolače. Često volim istaknuti kako u današnjem svijetu materijalizma, ipak moramo pogledati na potrebe svojih bližnjih. Zahvalila bi se i gradonačelniku Kordiću i organizacijskom odboru Adventa u Mostaru na pristupačnosti i ustupanju mjesta za prodaju slastica!", kazala je predsjednica udruge Elpida Antonela Vučić.

Prodaja slastica će se održati na Adventu u Mostaru 17. prosinca od 11 sati.

Pozivaju sve domaćice, djecu i one žele pomoći da se jave na e-mail [email protected] ili na kontakt broj 063 319 969.

Pokažimo veliko srce i ovaj put i pomozimo Udrugu paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close