Zadivite nas

Danas je 'Dan kada muškarci prave večeru' - slavite li?

Samo zapamtite, vasa partnerica vam ne smije pomagati u pripremama, ona vam može pomoći u odabiru obroka, ali nakon toga ste uglavnom sami!
Lifestyle / Hrana | 02. 11. 2023. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Dan kada muškarci prave večeru', proslavlja se 2. studenog a ustanovljen je kako bi se pomoglo onim muškarcima koji možda nikada nisu kuhali, ako izuzmemo pripremu roštilja, a također kuhinja ih pomalo i plaši, piše portal Days of the Year.

Naime, Sandy Sharkey odgovorna je za stvaranje ovog dana, odlučna da muškarci mogu biti nevjerojatni u kuhinji i pomoći u pripremi nekih doista odličnih obroka. kako navodi, susrela je previše muškaraca koji nisu samo bili neiskusni u kuhinji, nego su se zapravo i potpuno bojali mogućnosti da priđu kuhinji s namjerom da pripreme obrok.

Kako proslaviti ovaj dan?

''Dan kada muškarci prave večeru je vaša prilika da izađete i zaista zadivite svoju obitelj odličnim obrokom’’, poručila je.

Postoji nekoliko pravila za proslavu 'Dana kada muškarci prave večeru', a ona počinju s prvim da je zabranjeno roštiljanje. Zatim nije dozvoljeno podgrijavanje ostataka hrane ili naručivanje pizze. Nacionalni dan za muškarce koji pripremaju večeru dan je za muškarce da uđu u kuhinju i nauče (ne tako) tajanstvenu umjetnost pripreme izvrsnih jela.

Smisao za humor

Prvo što morate ponijeti sa sobom u pripremi za svoj prvi obrok je smisao za humor. Pogreške se događaju kada učite kako se snalaziti u kuhinji, a kuhanje je vještina koja je dijelom umjetnost, dijelom znanost. Može se vrlo lako pogriješiti no neka vas to ne zastrašuje, neka od najboljih jela izmišljena su pogreškom koja je postala nevjerojatna.

Samo zapamtite, vasa partnerica vam ne smije pomagati u pripremama, ona vam može pomoći u odabiru namirnica i obroka, ali nakon toga ste uglavnom sami!

 

Kopirati
Drag cursor here to close