Jarun

Zoster na INmusicu

Lifestyle / Flash | 07. 05. 2017. u 16:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajni mostarski reggae band Zoster priključuje se line-upu dvanaestog INmusic festivala na Balkan Stageu, piše portal RavnoDoDna.

Energični Zoster nastao je Mostaru u jesen 2000. godine kao potreba da se progovori o aktualnim problemima i stanju društva. Članovi Zostera smatraju kako je upravo reggae glazba idealna za prenošenje poruka tolarancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi, a ponekad i edukacije, za koje smatraju da su prijeko potrebni u regiji u kojoj je prema njima svake agresivnosti, pa čak i u glazbi, previše, piše RavnoDo Dna.

Zoster su svoj debitantski album “Ojužilo” izdali 2005. godine, a uslijedili su “Festival budala” 2007., “Imači kada” 2012. i “Srce uzavrelo” 2015. godine.

Odlični Zoster priključuju se sjajnom line-upu spektakularnog dvanaestog izdanja INmusic festivala: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru, Danko Jones, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers i mnogim drugima.

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom jezeru Jarun.

Kopirati
Drag cursor here to close