Snijeg i led

Zima na Ramskom jezeru - bajka iz ptičje perspektive

Kontrasti – spoj snijega i vode, spoj bjeline i plavetnila, samo je dio onoga što se može vidjeti - stoga uživajte u kadrovima koji se ne viđaju svaki dan...
Lifestyle / Flash | 27. 01. 2021. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovih dana Ramsko jezero, uokvireno snježnom bjelinom i kontrastima, ima posebnu ljepotu.

Fotografirano je tisuće puta i fotografije su obišle svijet. Ipak, većina fotografija nastane na mjestima gdje je pristup lagan i odakle svi fotografiraju.

Prizori Ramskog jezera, koji se ovih dana mogu vidjeti, zaustavljaju dah - posebno u trenucima kada barem na kratko nestanu oblaci, sunce zasja i hladnoj vodi, što daje svu puninu nebeskog plavetnina i pravi kontraste koji se rijetko ponavljaju i koje samo ponekad možete uhvatiti.

Bez obzira na sve probleme koji nastaju zbog padanja snijega, postoji i ona druga strana medalje - biti dio vremena u kojem još uvijek visina snijega može prijeći 30 ili 50 centimetara, unatoč čestim bombardiranjima kroz priče o globalnom zatopljenju i otapanju snijega na Grenlandu ili negdje drugdje, piše Rama-Prozor.info.

Video: Rama-prozori.info.

Sve to zabilježiti foto ili videosnimcima, koji će s vremenom postati dragocijeni, isto kao oni rijetki koji su nastali '60.-ih godina prošloga stoljeća, prava je vrijednost.

Napretkom tehnologije sada nije veliki problem vinuti se u visine i sve pogledati iz ptičje perspektive.

Kontrasti – spoj snijega i vode, spoj bjeline i plavetnila, samo je dio onoga što se može vidjeti - stoga uživajte u kadrovima koji se ne viđaju svaki dan...

Kopirati
Drag cursor here to close