Otišli u Saudijsku Arabiju

Zbog Benzeme prešla na islam: Bila je to intimna ceremonija u madridskoj džamiji

Za ljubav Karima i Jordan doznalo se ovo prošle godine, nakon što su početkom srpnja zajedno viđeni na jahti.
Lifestyle / Flash | 29. 06. 2023. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karim Benzema (35) novi je član saudijskog kluba Al Ittihada.

"Ja sam musliman, Saudijska Arabija je muslimanska zemlje i zato želim tu živjeti. Lijepo je biti u muslimanskoj zemlji gdje već osjećam da me ljudi vole", izjavio je nogometaš prilikom dolaska u Saudijsku Arabiju, prenosi Index.

Mala, intimna ceremonija

S njim se preselila i njegova djevojka Jordan Ozuna, Amerikanka koja je zbog nogometaša prešla na islam. "Prešla sam na islam. Bilo je to ovdje u madridskoj džamiji, mala i intimna ceremonija. Plakala sam kao djevojčica", ispričala je za španjolski magazin Yo Dona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

"Puno sam istraživala o ovoj vjeri i smatram da je prekrasna. Dirnulo me sve što sam o njoj pročitala. Za vrijeme ramazana sam čitala Kur'an i to me rasplakalo. Pročitala sam i Sveti put u islam, o kršćaninu koji prelazi na islam, poput mene. Zaista dragocjena knjiga", dodala je.

Bila je konobarica, a danas se bavi modelingom

Za ljubav Karima i Jordan doznalo se ovo prošle godine, nakon što su početkom srpnja zajedno viđeni na jahti. Par se upoznao u Lyonu, a kako Jordan tvrdi, tad nije ni znala da se radi o jednom od najboljih svjetskih nogometaša.

"Kada sam upoznala Karima, nisam ni znala tko je on. Ja sam Amerikanka, ne znam puno o nogometu", otkrila je jednom prilikom.

Inače, 32-godišnja Jordan je uspješna manekenka koja se modelingom bavi od malih nogu, a jedno je vrijeme radila i kao konobarica u Hootersu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

 

Kopirati
Drag cursor here to close