Bh. kinematografija

Završeno snimanje filma ''Neki novi klinci''

Lifestyle / Flash | 21. 03. 2016. u 14:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošli tjedan je na lokacijama Lašvanske doline (Stara bila, Nova Bila i Putićevo završeno snimanje kratkog filma „Neki novi klinci“.

U projektu je sudjelovalo više od 40 ljudi iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Film govori o tri prijatelja koji su spremni opljačkati kladionicu kako bi Novu godinu dočekali u Amsterdamu.

Glumačku postavu čine amateri sa područja Viteza, Zenice, Banja Luke, Novog Travnika, Travnika,... Glavni uloge igraju Veronika Mašunić, Harun Skender i Ramo Jusić, a ostale Nikolina Drmić, Minja Glišić, Vesna Jerkić i Kristina Livančić. Fotografiju filma potpisuje Igor Lovrinović iz studija Foxmedia, a scenarij i režiju  Darijo Bošnjak.

Sneak peek #nekinoviklinci

Sneak peek, bez zvučnih efekata! Veronika, Harun i Ramo su odlični!

Posted by Darijo Bošnjak on Sunday, 13 March 2016


Premijera filma zatvorenog tipa se očekuje početkom slijedećeg mjeseca u Franšiznom centru BiH, a online premijera je zakazana za 20.4.2016.g. na Facebooku i You Tubeu. Više informacija na Facebook stranici filma.

"Htio bi se zahvaliti svim sudionicima projekta, producentima, sponzorima, a posebno Igoru, Veroniki, Harunu i Rami. Vjerujem da će ovaj projekt potaći i druge ljude da zavole filmove te ih sami krenu stvarati. U BiH ima dosta talentiranih ljudi, samo im treba pružiti priliku jer kinematografija je najbolji promotor jedne država u što smo se uvjerili i nedavnim uspjehom Danisa Tanovića na filmskom festivalu u Berlinu", kazao je Darijo Bošnjak za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close