Zaboravljene ljepote

Zavirite u staro selo u kojem je rođen otac Dražena i Ace Petrovića

Fascinantna je stara hercegovačka kamena kuća i pomoćni objekti prekriveni slamom na Trebinjskim brdima, u kojoj je rođen otac i djed slavnih košarkaša Dražena i Aleksandra Petrovića
Lifestyle / Flash | 20. 11. 2020. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: nebojsavukanovic.info / Stara kuća u košarkaškom kraju nadomak Trebinja

Trebinjski publicist i profesor Nebojša Vukanović je na svojoj mrežnoj stranici (nebojsavukanovic.info) objavio zanimljivu foto i video reportažu o rodnom selu oca proslavljenih košarkaša Dražena i Ace Petrovića.

Selo Janjač i autentična stara hercegovačka kamena kuća i pomoćni objekti prekriveni slamom na Trebinjskim brdima, u kojoj je rođen otac i djed slavnih košarkaša Dražena i Aleksandra Petrovića, djeluju kao ostaci prastarih davnina.

Jovan Petrović, otac slavnih košarkaša, rano je napustio rodno ognjište, kao i mnogi sumještani tog škrtog kraja u hercegovačkim brdima.

Rođaci i susjedi kažu da su Dražen i Aco, kao mali dječaci do polaska u školu, svake godine iz Šibenika dolazili u očevo rodno selo, sve dok nisu započeli školovanje i košarkašku karijeru.

Pogledajte kako izgleda autentična stara hercegovačka kamena kuća na Trebinjskim brdima i pomoćni objekti prekriveni slamom i poslušajte neke zanimljivosti koje o slavnoj košarkaškoj braći možda niste znali. 

Video: Pogledajte staru i autentičnu kuću u kojoj je rođen otac Dražena i Ace Petrovića
Kopirati
Drag cursor here to close