HPD Prenj

XIV. uspon 100 žena u planini

Za izlet je poželjna slojevita i udobna odjeća, planinarske cipele, rezervna odjeća, hrana i voda, te zaštita od sunca/vjetra/kiše.
Lifestyle / Flash | 05. 04. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivamo sve članice, zaljubljenice u prirodu, da nam se i ove godine pridruže na tradicionalnom usponu na Žlijeb, u organizaciji HPD Prenj 1933 Mostar i Stanice planinarskih vodiča Mostar.

Ovaj, četrnaesti po redu, 'Uspon 100 žena u planini' u spomen na inicijatoricu Marinu Dodik održati će se 16. travnja 2023. (nedjelja), s polaskom u 8:00 h ispred stadiona HŠK Zrinjski, a povratak je predviđen isti dan u popodnevnim satima.

Žlijeb se nalazi na obroncima planine Čvrsnica, a ženska avantura uspona kroz šumu će trajati oko 2,5 sata. Uz put postoje dva izvora pitke vode za osvježenje. Na vrhu ćemo obaviti tradicionalno zajedničko fotografiranje i posjet vidikovcu, a tu se možete i upisati u bilježnicu za trajnu uspomenu na izlet. Nakon odmora i okrepe, laganim korakom, vraćamo se nazad.

Participacija iznosi 10 KM i uključuje organizirani prijevoz autobusima, organizaciju i vođenje. Za prijavu molimo popunite sljedeću PRIJAVU. Uplate izvršiti u srijedu 5. travnja 2023. na sastanku Društva od 20:00 sati ili u srijedu 12. travnja 2023. u 19:00 sati u Kosači, prije redovite godišnje skupštine Društva. Djeca ispod 7 godina starosti ne plaćaju kotizaciju i sudjeluju uz odgovornost i pažnju majki. Prijevoz je organiziran autobusom.

Sve zainteresirane sudionice više informacija mogu zatražiti na broj telefona 063/348-548 (Ana) ili na e-mail: [email protected].

Za izlet je poželjna slojevita i udobna odjeća, planinarske cipele, rezervna odjeća, hrana i voda, te zaštita od sunca/vjetra/kiše. Sudjelovanje i planinarenje u koloni podrazumijeva i pridržavanje određenih planinarskih pravila.

U slučaju lošeg vremena izlet se prolongira (pratite objave na stranici društva).

Napomena: Molimo sve one koje popune prijavnicu, a budu spriječene da nam se pridruže na usponu, do kraja roka za prijavu otkažu svoj dolazak slanjem poruke na mail [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close