Učinkovito i ukusno

Vrijeme je za dijetu od bundeve

Lifestyle / Flash | 19. 10. 2015. u 10:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bundeva se tek sprema odigrati svoje glavne uloge, jer je početkom jeseni ima u izobilju svuda oko nas.

Tijekom ove dvotjedne dijete može se smršaviti šest do osam kilograma. Jelovnik sa bundevom neće va, samo pomoći da se oslobodite suvišnih kilograma, nego će doprinijeti da se organizam očisti i iscijeli, a tijelo pomladi.

Važno pravilo je da se svi obroci moraju uzimati točno na vrijeme. Ovo je jedan od primjera.

Prvog dana za doručak pripremite kašu od bundeve sa dodatkom žitarica ili kriške bundeve s mrkvom i sokom od limuna. Ručak neka bude juha od povrća s bundevom, a večera bundeva pečena u rerni, kao poslastica.

Drugi dan možete početi salatom od bundeve, pa nastaviti juhom od povrća i pasiranom bundevom i uvečer završiti voćem po izboru.

Za doručak trećeg dana neka za vašim stolom budu salata od povrća i kaša od bundeve, za ručak juha od povrća i knedli bez krumpira, a za večeru dva komada tosta i salata od bundeve sa ananasom.

Četvrti dan neka počne isto kao prethodni, ali za ručak mala promjena s juhom od povrća i dinstanom slatkom paprikom. Za večeru spremite gulaš od bundeve, povrća i gljiva.

Petog dana ponovite jelovnik od početka.

Za primjenu ove dijete nema kontraindikacija. Ipak, trebali bi je izbjegavati oni koji imaju neko oboljenje digestivnog trakta. Svakodnevna šetnja značajno će poboljšati njenu učnikovitost.

Kopirati
Drag cursor here to close