Rusi tvrde

''Voditeljica se oblizivala se i pokazivala noge da omete Putina"

Putinu blizak novinar Dmitrij Kiseljov komentirao je da se Gamble ponašala "besramno", da je "bacala očajne poglede" i "provokativno micala noge".
Lifestyle / Flash | 19. 10. 2021. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rusi su optužili američku voditeljicu Hadley Gamble da je pokušala omesti Vladimira Putina seksepilom tijekom panela na energetskom forumu u Moskvi, prenosi Index.

U ruskoj TV emisiji 60 minuta voditeljica Olga Skabeeva zaključila je da je Hadley Gamble sudjelovala u američkoj "specijalnoj operaciji" usmjerenoj protiv ruskog predsjednika. Smatra da je Gamble bila američki odgovor na prevoditeljicu Dariu Bojarskaju koju je Putin navodno jednom prilikom poslao da zbuni Donalda Trumpa.

Novinar i bivši političar Mihail Markelov složio se sa Skabeevinim tvrdnjama i opisao Gamble kao "američko tajno oružje".

Svi mediji bliski ruskim vlastima bavili su se odjećom i ponašanjem voditeljice. Putinu blizak novinar Dmitrij Kiseljov komentirao je da se Gamble ponašala "besramno", da je "bacala očajne poglede" i "provokativno micala noge". On je otišao tako daleko da tvrdi i da je Gamble smršavjela kako bi zavela Putina.

Tvrdi i da je "maksimalno radila na govoru tijela neprestano se igrajući s kosom, ližući usne i plazeći jezik".

"U Moskvi se Hadley utegnula u usku crnu haljinu, raspustila kosu i obula Louboutin štikle od 12 centimetara da bi joj noge izgledale duže... Imala je gole ruke i noge. A kad već govorimo o nogama, namazala ih je uljem za tijelo sa šljokicama, kao da joj ovo nije bio radni zadatak", govorilo se na ruskoj državnoj televiziji.

Ipak, oni koji nisu toliko bliski ruskim vlastima kao gore navedeni smatraju da nije voditeljičin izgled bio problem za Putina, već njena pitanja.

"Lijepa žena, lijepa, govorim joj jednu stvar, a ona mi odmah govori suprotno, kao da nije čula što sam rekao", prokomentirao je i Putin tijekom panela, na što mu je Gamble odgovorila da ga je dobro čula. Putin je to prokomentirao nakon što ga je voditeljica upitala o izvješćima prema kojima Rusija obustavlja isporuke plina Europi u pokušaju da poveća cijene.

Gamble je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s naslovnicom jednih ruskih novina na kojoj su u prvom planu njene noge i našalila se: "Moj najbolji kut."

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Hadley Gamble (@hadleygamble)

Kopirati
Drag cursor here to close