Javila se i radnica

VIDEO Postala slavna nakon što ju je u zrak povukla roleta: 'Šef ne voli da osoblje visi'

Čistačica u trgovini Best One u Tontegu u Walesu, završila je viseći u zraku oko metar od zemlje kad joj je se kaput uvukao u roletu.
Lifestyle / Flash | 06. 03. 2024. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žena koju je roleta na ulazu u prodavaonicu povukla u zrak našalila se da će se morati "nositi sa slavom" nakon što je snimka nadzorne kamere na kojoj visi naglavačke s kolicima u rukama postala popularna na TikToku, prenosi Hina.

Anne Hughes (72), čistačica u trgovini Best One u Tontegu u Walesu, završila je viseći u zraku oko metar od zemlje kad joj je se kaput uvukao u roletu.

Trgovina je podijelila isječak na TikToku, gdje je pogledan 1,9 milijuna puta.

''Nikada neće prestati pričati o tome'', rekla je. ''Moj šef kaže da nikad nije volio da njegovo osoblje 'visi' okolo.''

Anne Hughes umirovila se prije sedam godina, ali otada čisti trgovinu. Snimka koja je postala viralna nastala je u trenutku kada se Hughes naslonila na roletu, a vlasnik je istodobno počeo dizati je sklopkom koja se nalazi unutra.

''Nije me mogao čuti kako vičem'', ispričala je za BBC i dodala kako je na kraju ipak uspjela dozvati vlasnika koji je izašao, spustio roletu i uzeo je u naručje.

Njezini unuci i snaha pitali su je zašto je zgrabila svoja kolica dok ju je roleta dizala, a ona je rekla: ''Jednostavno ne znam.''

Rekla je i da je potresena, ali ne i ozlijeđena te da vidi smiješnu stranu zgode. ''Nikad više neću odmjeravati snage s tom roletom. Nikada. Naučila sam lekciju.''

Kopirati
Drag cursor here to close