Milk

VIDEO | Otvoren prvi gay bar u Dubrovniku

Odvjetnici, ugostitelji, novinari, estradne zvijezde, influenceri i glumci, glazbenici ali i prolaznici, svi su željeli vidjeti "Milk".
Lifestyle / Flash | 08. 05. 2022. u 07:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povijesnoj jezgri, u Ulici Marojice Kaboge, otvoren je "Milk", novi bar koji je namijenjen gay populaciji.

Kuma bara je Gianna Apostolska, a pristigla je i sva sila uzvanika, Dubrovčana i njihovih gostiju, poput Darije Mikulandre koja je i vodila program otvaranja, Ana Rucner, te nezaobilazni Andrija Seifried, koji je outfitom neodoljivo podsjećao na Mani Gotovac, javlja Dubrovački vjesnik.

Odvjetnici, ugostitelji, novinari, estradne zvijezde, influenceri i glumci, glazbenici ali i prolaznici, svi su željeli vidjeti "Milk".

Na otvorenje je stigao i dubrovački gradonačelnik Mato Frankovic u prigodnom crvenom paletunu, jer su i brojni gosti u duginim bojama došli pozdraviti prvi ovakav bar na ovim prostorima.

Ana Rucner odsvirala je početak otvorenja, a stigao je i kreator uniformi za osoblje, dubrovački dizajner Natalio Đangradović.

"Zahvaljujem sto ste došli podržati priču koju stvaramo, uživajte u večerašnjem programu - rekao je voditelj i direktor "Milka", Vicko Lazo, a potom je Mani Gotovac, odnosno Andrija Seifried, stigao na malu pozornicu i zajedno s kumom Giannom Apostolski razrezao tortu uz mali performance.

"U Dubrovniku sam uvijek doma, u svijetu imaju izrazi gej i homoseksualac, a u Gradu je to uvijek tubaš. Otvorite Vicko svoj poklon i izvadite ga!", poručila je Mani.

Na otvaranje su stigle i 'House of flamingo' u čijem su sastavu četiri 'drag queena', Roxane iz Metkovića, Entity, Kolinda Evangelista i Spazam orgazam koja nastupa pod imenom Jovanka Broztitutka.

Na otvaranje je stigao i najveći dubrovački ljubitelj žena Nikola Nikić.

Kopirati
Drag cursor here to close