Ispod prozora

VIDEO Iznenađenje na ulicama Mostara: Najljepša čestitka za 60-ti rođendan

U obilasku gradom, članovi Hrvatske glazbe Mostar, zastali su kako bi iznenadili jednog od ljubitelja glazbe koji je upravo danas napunio 60-ti rođendan.
Lifestyle / Flash | 01. 05. 2024. u 07:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Hrvatske glazba Mostar u srijedu 1. svibnja od 6 sati krenuli su ulicama grada sa svojom tradicionalnom promenadom ili budnicom.

U obilasku, zastali su kako bi iznenadili jednog od ljubitelja glazbe koji je upravo danas napunio 60-ti rođendan. U Liska ulici, zastali su ispod prozora slavljenika te mu čestitali uz izvođenje pjesme  'Sretan rođendan'.

Inače, Hrvatska glazba Mostar budnicu izvodi u kontinuitetu od 30 godina i to je njihov način da svim građanima čestitaju 1. svibanj - Međunarodni praznik rada.

Kao i ranijih, Hrvatska glazba Mostar ove godine građane Mostara počastila je poznatim djelima zabavne glazbe, kako poznatih stranih hitova tako i domaćih pjesama.

Promenada je krenula ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u 6 sati, a zatim Ulicom kneza Mihaila Viševića Humskog, prema raskrižju kod 'Doma zdravlja', zatim ravno prema i preko Staroga mosta do izlaza na Ulicu maršala Tita.

Nastavila je Ulicom maršala Tita do raskrižja kod bivše robne kuće 'Razvitak', zatim preko Trga 'Musala' do raskrižja i ulicom Šantića do raskrižja hotel 'Ero'.

Glazba je zatim nastavila promenadu Ulicom dr. Ante Starčevića, Ulicom kralja Tomislava i Ulicom Kardinala Stepinca. Promenada je završila na Trgu hrvatskih velikana – Rondo.

Kopirati
Drag cursor here to close