kraj britanske bajke?

Victoria i David Beckham se planiraju razvesti?

Lifestyle / Flash | 24. 07. 2017. u 11:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Victoria (43) i David (42) Beckham obilježili su prije dvadeset dana 18. obljetnicu svoga braka. Reklo bi se, za slavne ljude - respektabilan bračni staž.

Mnogi su ih svojedobno proglašavali najljepšim parom među poznatima, predviđajući im dug i sretan zajednički život.

Početkom prošle godine, poput bombe odjeknula je 'vijest' o razvodu Beckhamovih. Ali, ništa se nije događalo 'iznad površine vode'.

Što se kuha ispod površine, u novije vrijeme pokušava otkriti The Sun, navodeći kako njih dvoje u novoj kući stanuju odvojeno - svatko od njih ima jedno krilo kuće za sebe.

Oni su u novije vrijeme za pet milijuna funti kupili vilu u blizini Chipping Nortona, nakon čega su sve temeljito renovirali.

Posebna želja para bila je pritom - odvojena krila za stanovanje.

Oba prostora za stanovanje iste su veličine, s kuhinjom i spavaćom sobom, te ostalim uobičajenim prostorijama, a dijeli ih jedna galerija.

Navodno njih dvoje se svjesno žele jedno drugome sklanjati s puta.

Tomu je, navodno, razlog Davidom način života u ''mirovini''. Dok Victoria, kao uspješna modna dizajnerica, podiže svoju poslovnu imperiju, bivši nogometaš uživa u životu i odlascima na fešte, što se njoj nimalo ne dopada.

I love you ?????Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) onJul 3, 2017 at 11:26pm PDT

Beckhamovi se i dalje vrlo često na Instagramu predstavljaju kao savršena obitelj, ali kruže glasine kako su se njih dvoje već odavno međusobno udaljili.

Nije se tome ni čuditi, s obzirom da oboje moraju puno putovati, nastupati - jednostavno 'pojavljivati se'. Vremenom takav način života ostavi premalo prostora za obitelj i život udvoje.

Kopirati
Drag cursor here to close