Velika hrvatska zvijezda

Vanna otvara večernji program Adventa u Mostaru

Posjetitelje će zasigurno zabaviti susret sa cirkuskom atrakcijom Inex Cirkus Teatar, a najmlađe oslikavanje lica- face painting i maskote.
Lifestyle / Flash | 13. 12. 2023. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Advent u Mostaru je već u svom prvom tjednu privukao veliki broj posjetitelja koji su pristigli iz mnogih gradova u potrazi za božićnom čarolijom

Advent u Mostaru ove godine nudi raznolik program i zanimljive sadržaje  a od četvrtka, 14. prosinca, započinje večernji dio programa u kojemu će svaku večer posjetitelji Adventa uživati u dva odlična koncerta.

"Očekuje vas odličan koncert"

Večernji program otvorit će Vanna, velika hrvatska zvijezda i jedan od najuspješnijih vokala posljednjih tridesetak godina. 

"Pozivam vas u četvrtak na još jedno adventsko slavlje. Očekuje vas odličan koncert. Hladno nam neće biti, što zbog plesanja, što zbog dobrog vremena. Dođite svakako jer vas čeka i jedno zgodno iznenađenje i to vama u čast", najavila je Vanna uoči svog koncerta na Adventu u Mostaru, koji počinje u 21,30 na pozornici na Šetalištu.

Posjetitelje očekuju programski sadržaji na nekoliko lokacija, pa će tako božićno raspoloženje prožeti nastupi učenika osnovnih škola na pozornici ispred HD HS Kosača, kreativne radionice u Narodnoj knjižnici HNŽ, a na Šetalištu će se atmosfera zagrijavati već od 18 sati uz DJ Bosquea i grupu Afrodita.

Cirkusna atrakcija, oslikavanje lice i maskote

Posjetitelje će zasigurno zabaviti susret sa cirkuskom atrakcijom Inex Cirkus Teatar, a najmlađe oslikavanje lica- face painting i maskote.

Posjetitelje će sve do kraja prosinca svojim nastupima zabavljati mnogi glazbenici, poput Romea Nikolića, Darija Šunjića, grupe 45 stepeni, Ivana Rajiča i Teške teme, VIS Jedinstvo iz Splita, Antonije Batinić i Nene, Anite Šunjić, Leona i Josipa i brojni drugi.

Kroz tribute to koncerte posjetitelji će se prisjetiti i uživati u velikim hitovima Elvisa Presleya, Olivera i Gibonnija te Azre, a svoje koncerte održat će i Narodni orkestar i Tamburaški orkestar Mostar.

Kompletan program Adventa objavljen je na službenim stranicama Grada Mostara kao i stranicama Adventa u Mostaru na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close