HIGHLANDER Blidinje

Uspješno završena avantura života koja spaja ljude

Kružnom rutom kroz magičnu Čvrsnicu i mistični Vran sudionici su doživjeli bezbroj prekrasnih staza, vidikovaca, te prešli i nekoliko vrhova preko 2.000 metara i spavali pod zvjezdanim nebom.
Lifestyle / Flash | 03. 07. 2023. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz puno dojmova i emocija, prije tjedan dana uspješno je završio još jedan HIGHLANDER Blidinje.

U dva formata koja HIGHLANDER Blidinje ponudio je 140 sudionika iz čak 13 zemalja svijeta koji su podijelili svoja životna iskustva, priče, bili podrška jedni drugima i sklopili nova prijateljstva.

Sudionici HIGHLANDER Herculesa Blidinje, prelazeći više od 4.000 metara nadmorske visine zajedno su probijali vlastite granice kroz znoj, žuljeve, ali i smijeh i zadovoljstvo.

Kružnom rutom kroz magičnu Čvrsnicu i mistični Vran doživjeli su bezbroj prekrasnih staza, vidikovaca, te prešli i nekoliko vrhova preko 2.000 metara i spavali pod zvjezdanim nebom.

Foto: PR / Spavanje pod zvjezdanim nebom

Divili su se pogledu na Kanjon Dive Grabovice dubokom 1.800 metara, za koji je jedan sudionik komentirao da je moćniji od američkog Grand Canyona, te dočekali zoru na Hajdučkim Vratima.

Temperatura od oko 30 stupnjeva, a na mjestima snijeg pod nogama, bili su savršena scenografija prva dva dana HIGHLANDERa, navode iz organizacije.

HIGHLANDER Orion ruta također je svojim sudionicima ponudila najbolje od Čvrsnice, al gusta magla uskratila im je očekivane poglede i spavanje u hotelu od milijun zvjezdica.

Jako smo zadovoljni povratnim informacijama naših sudionika, uvažili su svaki naš savjet vezan za rutu, svaku informaciju koju smo podijelili s njima prije događaja ozbiljno su shvatili, te su došli spremniji no ikada, što je i nama kao organizatorima, a i njima sudionicima, ovu avanturu života učinilo najboljim izdanjem do sada.

Foto: PR / HIGHLANDER Blidinje

Uz sve prirodne ljepote imali su prilike kušati tradicionalnu hranu i odmarati dušu i tijelo pod debelim hladom stoljetnih šuma u Parku prirode Blidinje.

''HIGHLANDER BiH ponovno se dokazao kao avantura života koja spaja ljude'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close