8. listopada

U Tomislavgradu se bira Miss hrvatske dijaspore

Na izboru u Tomislavgradu predstavit će se 9 natjecateljica koje dolaze iz raznih krajeva...
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2023. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugogodišnje stanke, izbor Miss hrvatske dijaspore 2023. powered by EKO STRIDON, održat će se 8. listopada u Tomislavgradu.

Kako su najavili organizatori, izbor će se održati u dvorani Gospodar prstenova s početkom u 19 sati, a pobjednica ovog izbora plasirat će se direktno u finale izbora za Miss Hrvatske, koji ove godine slavi 30. obljetnicu, a održati će se 27. studenoga u Zagrebu.

Na izboru u Tomislavgradu predstavit će se 9 natjecateljica koje dolaze iz raznih krajeva, a u tri različita izlaza pokazat će se žiriju, koji će svojim pitanjima odlučiti o najljepšoj djevojci te večeri.

U programu će nastupiti i specijalni gost Mate Bulić te na violini mlada umjetnica Nikolina Pandža iz Mostara. Program će vodit Frano Ridjan i Maja Pašalić.

Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek izrazila je zadovoljstvo što su nakon toliko godina uspjeli realizirati i organizirati Miss hrvatske dijaspore.

Ulaznice za ovaj događaj, po cijeni od 30 KM, moći će se kupiti na sam dan održavanja, na ulazu u dvoranu Gospodar prstenova od 18 sati, napomenuli su organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close