Širenja pozitivne energije

U Sarajevu Exitova kampanja #ShareLove

Kampanja traje do 1. lipnja, a prikupljene poruke bit će upućene direktno s bina na Exitu i drugim festivalima širom regije.
Lifestyle / Flash | 27. 03. 2019. u 10:32 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru Exitove društvene kampanje #ShareLove, zvijezde elektronske scene iz svih republika bivše Jugoslavije ujedinit će ljubitelje dobrog provoda iz čitave regije u subotu, 13. travnja u RTV Domu u Sarajevu, na žurci u organizaciji Exit Festivala i Garden of Dreams, a uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Exitovog tima. 

Organizatori navode da svi koji ne žele propustiti najbolje festivalsko ljeto u organizaciji Exit tima i jedva čekaju provod na EXIT, Sea Dance i Sea Star festivalu, imaju priliku se priključiti velikoj regionalnoj društvenoj kampanji #ShareLove. Najbolje i najautentičnije objave na Instagramu i Facebooku koje pozivaju na toleranciju, ljubav i poštovanje među ljudima u regiji, a sadrže i obvezne heštegove #sharelove i #tihabalkanskavecina, bit će nagrađeni ulaznicama za EXIT, Sea Dance i Sea Star festivale. 

Kampanja traje do 1. lipnja, a prikupljene poruke bit će upućene direktno s bina na Exitu i drugim festivalima širom regije. 

Društvena kampanja #ShareLove pokrenuta je s ciljem da originalni primjeri širenja pozitivne energije i tolerancije, poput ispravljanja grafita mržnje u natpise ljubavi, postanu svakodnevica, čime će se učvrstiti i unaprijediti dobrosusjedski odnosi u regionu. 

Pokretači  akcije su EXIT fondacija iz Novog Sada, u saradnji s Munja Inkubatorom Društvenih Inovacija iz Sarajeva, info platformom za osnaživanje mladih, hocu.ba i Festivalom 84.  

Ova inicijativa dio je platforme "Tiha balkanska većina", koju je EXIT u travnju 2016. formirao kao odgovor na rastuće tenzije među državama u regiji. Nastala prvo kao neformalna grupa umjetnika i istaknutih javnih osoba, koji su uputili otvoren poziv javnosti da se suprotstavi ekstremnoj nacionalističkoj retorici, ona je danas jedan širi front i regionalni pokret za suradnju među ljudima.

Kopirati
Drag cursor here to close