BiH

U ponedjeljak umjereno oblačno, povremeno s lokalnim pljuskovima

U ponedjeljak Poslije podne i u večernjim satima pljuskovi se očekuju ponegdje u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeverozapadnim dijelovima Bosne.
Lifestyle / Flash | 06. 05. 2018. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak se očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva u središnjim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne je moguć povremeni pljusak kiše. Poslije podne i u večernjim satima pljuskovi se očekuju ponegdje u Hercegovini, središnjim, istočnim i sjeverozapadnim dijelovima Bosne.

Vjetar u Bosni slab do umjeren, veći dio dana sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnje temperature od 10 do 15, na jugu od 15 do 19, a dnevne od 16 do 22, na jugu od 24 do 28 stupnjeva Celzijevih.

U BiH je u nedjelju bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su zabilježeni na sjeverozapadu i sjeveroistoku Bosne.

Prema kraju dana i u večernjim satima očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina, u većini područja. Ponegdje u središnjim i sjeveroistočnim područjima Bosne padaline mogu biti i intenzivnije.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 7, Ivan-sedlo 13, Sarajevo, Tuzla 17, Bijeljina, Srebrenica 18, Bihać, Bugojno, Livno, Sanski Most, Banja Luka 19, Gradačac, Doboj, Foča, Prijedor 20, Brčko, Zvornik 22, Trebinje 25, Mostar, Široki Brijeg 26 i Grude 27 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close