Robert Dacešin

Četiri KM je niska cijena za ono što Kravice nude

Robert je na svom blogu objavio post o posjetu Kravicama i Mostaru.
Lifestyle / Flash | 06. 05. 2018. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Osobno mislim da je  4 KM niska cijena za ono šta Kravice nude. Čak i nerealno niska, ako se uzme u obzir da u Dubrovniku, koji nije daleko odatle,  ulaz na gotovo svaku atrakciju je više od 20 KM'', napisao je Robert Dacešin iz Banja Luke na svom putopisnom blogu. On vodi blog  RIO priče sa putovanja.

Robert je na svom blogu objavio post o posjetu Kravicama i  Mostaru.

''Onoga trenutka kad prođete kasu i krenete se spuštati ka dole, osjetit ćete ogromnu energiju vode rijeke Trebižat koja je stvorilo pravo malo čudo prirode, obojeno zelenilom svih nijansi. Do vodopada silazite pomalo neravnim puteljkom, a kad se spustite dole, ukazat će vam se ovo.

Prizor iz bajke koji odmara dušu i mozak, gdje jednostavno ne možete ostati ravnodušni. Na trenutke se osjećam kao da sam u svom Brazilu o kojem toliko sanjam. U nekoj šumi u Amazonu.

Ono što je zanimljivo je da vodopadi Kravice nude još mnogo toga, a u blizini se nalazi i mala pećina u kojoj se mogu vidjeti stalaktiti od kalcij karbonata, stari mlin i brodić, a moguće su i vožnje kanuom ukoliko želite'', piše Robert na blogu.

Robert je rekao da je dugo maštao o odlasku na Kravice. Najavio je da će ponovno doći na ovaj prirodni biser.

''Ako mogu da podijelim jednu tajnu, vodopadi Kravice su sada moje omiljeno mjesto u BiH.

Nadam se da se ovoga ljeta družimo ponovo'', napisao je Robert.

Kopirati
Drag cursor here to close