BiH

Sljedećih dana nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom

Sljedećih dana očekuje nas nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Lifestyle / Flash | 05. 05. 2018. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima, ponegdje i tijekom prijepodneva, bit će s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U drugom dijelu poslijepodneva i u večernjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina u većini područja. U središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne lokalno je moguće izraženije grmljavinsko nevrijeme praćeno intenzivnijim padalinama.

Vjetar će u Bosni biti slab do umjeren, uglavnom sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu do 19, a dnevne od 16 do 22, na jugu od 23 do 27 stupnjeva Celzijevih.

U BiH će u ponedjeljak, 7. svibnja, biti umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ponegdje u središnjim i sjeverozapadnim područjima Bosne je moguća slaba kiša ili pljusak. Poslijepodne ili u večernjim satima slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u središnjim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, kao i na jugu i jugoistoku Hercegovine. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu od 14 do 18, a dnevne od 16 do 22, na jugu od 24 do 28 stupnjeva Celzijevih.

U BiH će u utorak, 8. svibnja, biti sunčano. Poslijepodne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni će uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 7 do 11, na jugu od 12 do 18, a dnevne od 17 do 22, na jugu od 23 do 28 stupnjeva Celzijevih.

U BiH će u srijedu, 9. svibnja biti nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 6 do 11, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 16 do 22, na jugu od 20 do 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close